Aisin – Novo u Tokić ponudi!

15/10/2018

Predstavljamo novi asortiman u ponudi tvrtke TOKIĆ!

U Tokić poslovnicama od sada možete naći proizvode Aisin kompanije, japanskog giganta koji razvija i proizvodi komponente i sisteme za automobilsku industriju.

Od svojeg osnutka još davne 1949., Aisin grupa živi svoj slogan „Quality First“. Velikim inovacijama i vrhunskom kvalitetom razvio se do danas u ogromnu korporaciju koja trenutno broji oko 115 000 zaposlenika i 214 združenih kompanija. Aisin je proizvođač originalne opreme (OEM) te zamjenskih dijelova. Mnogi proizvođači automobila koriste upravo njihove dijelove za prvu ugradnju kao što su Toyota – koja je i 30% u vlasništvu korporacije Aisin, BMW, Renault, Volvo, Mazda, Mitsubishi, Nissan, itd…

Aisin je proizvođač sustava za automatski i manualni prijenos, vodenih pumpi za hlađenje, pumpi za ulje varijabilnog kapaciteta, ventila, parkirnih i ostale senzora, zračnih ovjesa i još mnogo toga.

Upravo zbog svoje izvrsnosti i dugogodišnjeg sinonima za kvalitetu, tvrtka Tokić se odlučila za suradnju s Aisin grupom kako bi svojim kupcima ponudila samo najbolje!

Društvene mreže

Pošaljite nam E-mail

ATR