Besplatno testirajte amortizere u Tokić poslovnicama

29/03/2019

Barem jednom godišnje važno je provjeriti stanje amortizera, a po potrebi ih i zamijeniti. Oslanjanje na samu kilometražu nije dovoljan pokazatelj, stoga ne propustite priliku za njihovo besplatno testiranje u Tokić poslovnicama.

Zašto je važno testirati amortizere?

Amortizeri imaju jedan vrlo važan zadatak. Oni su zaduženi za održavanje stalnog kontakta kotača s podlogom jer bi se u suprotnom vozilo zanosilo i izletjelo s ceste. Osim toga, neispravni amortizeri produžuju put kočenja. Tako direktno možete narušiti ne samo svoju sigurnost, već i ostalih sudionika u prometu.

Tako su neki od pokazatelja neispravnih amortizera: pretjerano ljuljanje vozila, zanošenje u zavojima, osjećaj nestabilnosti uslijed bočnog vjetra, neravnomjerna istrošenost guma te poskakivanje svjetala.

Pravo vrijeme za besplatno testiranje amortizera

Ne propustite priliku za besplatno testiranje amortizera u sljedećim Tokić poslovnicama:

  • Dugo Selo: 1. – 12. travnja
  • Sesvete: 15. – 20. travnja
  • Samobor: 2. – 18. svibnja

Testiranje se vrši u navedenim terminima i to radnim danom od 10 do 18 te subotom od 10 do 14 sati, osim u slučaju kiše ili nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Također, pripremili smo za vas i mali dar! Ako se nakon besplatnog testiranja amortizera odlučite na kupovinu Monroe amortizera u poslovnici u kojoj se odvija promotivno testiranje, dobivate na poklon majicu.

 

Društvene mreže

Pošaljite nam E-mail

ATR