Dani otvorenih vrata TECa

26/11/2014

U proteklih nekoliko mjeseci Tokić edukacijski centar TEC etablirao se kao generator znanja među serviserima, a sada je jednom mjesečno otvoren i za besplatno upoznavanje voditelja, programa i modula.

FotoGec _13

Danas serviseru više nije lako, a ni jeftino nositi s novim trendovima modernih tehnologija s kojima se susrećete u automobilima. No, stoga postoji Tokićev edukacijski centar TEC koji se u proteklih nekoliko mjeseci među serviserima  etablirao kao prava tvornica i generator znanja. Voditelji Ivan Jurčević i tehnički trener Igor Šlajs svojim znanjem, a onda i svom raspoloživom tehnikom, u trenu ulaze u srž problema i rješavaju sve nedoumice.

Tokić edukacijski centar je  zamišljen kao velika interaktivna radionica gdje polaznici pored teoretskog dijela prolaze i praktični dio nastave osmišljen kroz 15-ak različitih seminara. Sve informacije o radu TECcentra možete pronaći na adresi www.teccentar.hr gdje se nalazi i program predstojećih seminara. No, kako biste doznali pa i osjetili informacije iz prve ruke, tvrtka Tokić je osmislila i jednodnevni program „TEC info day“.

Konkretno, svakog mjeseca TEC-centar će jedan dan biti otvoren za sve zainteresirane koji planiraju edukaciju. Neobavezno, svi zainteresirani moći će pokucati na vrata i doznati sve što ih zanima. A povrh toga, voditelji su za taj dan pripremili i poseban ubrzani program koji će vas provesti kroz sustav školovanja te osnovne module. Pritom ćete se sami moći uvjeriti u sistematičnost i način predavanja, interakciju i otvorenost, pa i znanje predavača koji vam se pritom potpuno stavljaju na raspolaganje. Dakle, rad TEC-a ne ostaje samo na priči i  usmenoj predaji, već jednostavno sami možete posjetiti TEC info day te se uvjeriti kako stvari funkcioniraju.

FotoGec _16

Kako sami voditelji kažu – tu smo i svi slobodno mogu svratiti na čašicu razgovora. Ideja vrlo dobro funkcionira u što smo se uvjerili na prvom TEC info dayu održanom sredinom studenog 2014. Voditelj Igor Šlajs pripremio je program s kojim je zainteresirane posjetitelje proveo kroz čak pet modula i seminara. Upalio je specijalne module, uključio skrivene greške i pokazao sofisticiranu dijagnostiku.

Polaznici su ponovno pokazali najviše interesa za elektriku i CAN-komunikaciju, za rad s multimetrom i osciloskopom. Vidjeli su da to nisu tek naprave za mjerenje napona već, ako znate gdje se i što mjeri – to su najbolji dijagnostički uređaji. Svi su vidjeli da to nije bilo suho i dosadno predavanje.

Tokićev edukacijski centar TEC otišao je korak dalje pa odsada serviserima i mehaničarima u Hrvatskoj iz prve ruke pokazuje što zapravo nudi u svojim seminarima. Vremena su takva da se zbraja svaka kuna i da se teško vjeruje u tuđe  usluge. Upravo je zato i osmišljen „TEC info day“. Ne vjerujte nikome, već dođite i uvjerite se iz prve ruke prije nego što odaberete seminar koji će ponajviše pomoći vašem poslovanju.Dotad, računajte da će svaki mjesec jedan dan Tokićev  edukacijski centar besplatno biti otvoren i stajati vam na raspolaganju.

Sljedeći TEC info day po rasporedu je 20.03.2015.

TOKIĆ EDUKACIJSKI CENTAR
Slavonska avenija 3, 10000 Zagreb
Površina: 450 m2
Kapacitet: Učionica sa 16 sjedećih mjesta, tri dizalice i tri radna mjesta
Oprema: Stacionarni motor, simulator grešaka i tri vozila
Dijagnostike: Bosch, Texa, Launch i Magneti Marelli
Predavanja: 50-ak godišnje
Predavači: Ivan Jurčević i Igor Šlajs
Kontakt:
Ivan Jurčević – 091 2033 145

Raspored održavanja seminara.

Više informacija: www.TECcentar.hr

Društvene mreže

Pošaljite nam E-mail

ATR