Tokić Expo sajam 2017.

S velikim zadovoljstvom najavljujemo Tokić Expo sajam 2017. koji će se održati u subotu, 28.10.2017., od 10:00 do 18:00 sati, u Sportskoj dvorani Srednje škole Jelkovec, Ulica Vladimira Stahuljaka 1-5, Sesvete.

Na sajmu vas očekuje preko 60 najpoznatijih dobavljača koji su za vas pripremili informacije o svojim tvrtkama, proizvodima i uslugama koje nude, kao i ostale odgovore na vaša pitanja.

Dobavljači su važan dio našeg poslovanja, a raznovrsnost ponude omogućila nam je prepoznatljivost i liderstvo na tržištu. Kako bismo nastavili taj niz, odlučili smo organizirati kućni sajam i predstaviti vam posljednje novitete iz autoindustrije. Ispod možete pogledati popis izlagača i tlocrtni raspored štandova. Prošećite sajmom i pogledajte ponudu dobavljača.

Posjetite vanjske izlagače Sonax i Wistra koji će biti smješteni na početku šetnice Srednje škole Jelkovec. Sonax je za vas pripremio prezentaciju poliranja auta, a Wistra prezentaciju svojih artikala u kombiju.

Na ulazu u sajam će vas dočekati ljubazne hostese, uzmite svoju narukvicu i predlažemo Vam da posjetite TEC i ACC štandove.

Nakon razgleda sajma na izlazu potražite Tokić i TQ štandove i ljubaznim zaposlenicima predajte svoju narudžbu artikala koji su specijalno sniženi samo na dan održavanja sajma.

Kod upravne zgrade Tokića pronaći ćete kućice za hranu i piće. Pokažite narukvicu na kućicama za izdavanje hrane i pića i okrijepite se. Narukvicu ćete dobiti na registracijskom pultu (ulaz u sajam). Ovdje ćete moći sudjelovati u natjecanju gdje nagrađujemo najbržeg i najspretnijeg mehaničara, a ukupno dijelimo 24 poklona. Natjecanje će se sastojati od tri kruga, a u subotu saznajte pravila natjecanja i odvažite se sudjelovati!

Kod upravne zgrade Tokića možete pronaći i kamion na kojem će se prezentirati Bosch KTS dijagnostika za kamione.

Obilazak Logističko distributivnog centra (LDC) je planiran u vremenu od 15 do 18 sati u grupama do 15 osoba. Obilazak traje pola sata, a prijaviti se možete na Tokić štandu koji se nalazi na izlazu sa sajma.

Parkiranje na parkingu ispred Tokić poslovnice u Sesvetama neće biti moguće tijekom održavanja sajma. Parkiranje za posjetitelje sajma bit će moguće na Sajmištu Sesvete. U okolici Srednje škole Jelkovec je moguće parkiranje, ali s napomenom da se parking naplaćuje.

Za posjetitelje sajma bit će organiziran prijevoz Tokić Expo minibusom sa Sajmišta Sesvete, Industrijska cesta 22. Prvi polazak sa Sajmišta je u 9:45 sati, a satnica vožnje je planirana svakih pola sata uz napomenu da su moguća manja odstupanja od planirane satnice. Autobus će voziti i natrag na Sajmište, a stanica će se nalaziti preko puta Srednje škole Jelkovec, ulica 144. brigade Hrvatske vojske 8, Sesvete do 18:00 sati, odnosno ispred Tokić LDC-a, Ljudevita Posavskog 18. nakon 18:00 sati.

Posjetite Tokić Expo i saznajte koja su to rješenja i proizvodi koji će ostaviti trag u budućnosti autoindustrije!

 

Pošaljite nam E-mail

ATR