HANS Pries

Njemačko trgovačko poduzeće sa tradicijom postoji od 1954. kada je u Bremenu osnovano malo trgovačko poduzeće od strane gospodina Hansa i gospođe Liselotte Pries.

hanspreislogo

Zanimljivo je da je početna imovina ovih trgovaca u početku bila rabljena VW Buba, mobilni pisaći stroj i pregršt ideja.

Glavna djelatnost je u ono vrijeme samih početaka trgovine bila prodaja rezervnih dijelova za legendarnu VW Bubu u Sjevernu Ameriku.

Kroz desetljeća njemačke upornosti, rada i neizostavnog uspjeha, ova se tvrtka razvila u vrlo respektabilnog dobavljača.

Danas ova sjevernonjemačka firma ima u ponudi 20.000 pozicija, i to dijelove širokog spektra asortimana za sljedeće marke vozila: VW, Opel, BMW, Mercedes, PSA, Renault, Dacia, a u posljednjih godinu dana i za KIA i Hyundai.

Posljednjih se godina postepeno radilo aktivno na proširivanju skladišta u jedan pravi logistički centar sa više 23 tisuće kvadratnih metara skladišnog prostora 25 kilometara zapadno udaljeno od Bremena.

tvornica

Kroz godine je Hans Pries razvio svoju vlastitu marku TOPRAN sa specifičnim pakiranjem i kvalitetnim dizajnom kutija proizvoda, a ovi se artikli proizvode širom svijeta i podliježu Hans Pries kontroli kvalitete u Njemačkoj.

Da bi kupci Hans Pries-ovih proizvoda bili dugoročno zadovoljni, istovremeno sa razvojem logistike, konstantno se radi na osiguranju kvalitete dijelova koja se isporučuju u aftermarket.

Njemačka tradicija – Hans Pries: 1954 – danas.

hanspreis

Pošaljite nam E-mail

ATR