Lemförder

Sigurnost prije svega – Lemförder dijelovi za osobna vozila

Znate li da u jednom novoproizvednom automobilu mogu biti prema istraživanjima proizvođača automobila ugrađena čak i do 70 različlitih dijelova ovjesa i upravljanja?

Budući se ovdje radi o dijelovima posebnih sigurnosnih zahtjeva, već prilikom same konstrukcije i dizajna kao i kasnije kod izrade i montaže istih se mora pristupiti sa posebnom pažnjom. Upravo je to zaštitni znak marke Lemförder – ovdje sigurnost uvijek prednjači!

lemforderlogobanner

Lemförder pruža maksimalno visok učinak komfora vožnja a da su pritom predviđene i proračunate sve situacije koje mogu nastati prilikom vožnje.

Dijelovi koji spadaju u grupaciju upravljanja jesu redom: spone volana, krajnici, stabilizatori, gumice stabilizatora, manžete letve volana.

isto tako sami dijelovi ovjesa moraju biti proizvedeni uz maksimalnu preciznost za sigurnu dugotrajnu i udobnu vožnju.

Lemförder dijelovi ovjesa su: kugle vilica i oscilirajućih ramena, uporne spone, selen blokovi, štangice stabilizatora, vilice, oscilirajuća ramena.

Budući da je kod Lemfördera isključivo i bez iznimke riječ o vrhunskoj modernoj tehnologiji, težnja je da kod modernih automobila mora biti zadovoljena karakteristika niskog stupnja buke a da istodobno ne trpi sigurnost i udobnost. Da bi se buka smanjila iz motora i mjenjača, Lemförder nudi svoje proizvode, a to su različite vrste nosača motora i mjenjača, selen blokovi i ostali sofisticirani pripadajući elementi.

Lemforder

Lemförder – faktor sigurnosti u ovjesu i upravljanju

Svi dijelovi ovjesa i upravljanja, kao što su vilice, oscilirajuća ramena, štangice stabilizatora, kugle i slično, direktno utječu na vođenje i upravljanje kotača vašeg automobila.

Eventualno neispravni dijelovi ovjesa i upravljanja su posebno opasni i mogu prouzročiti veliki trošak ali i kvarove drugih komponenata i sklopova automobila. Lemförder sa svojim vrhunskim tvornicama i visokim ugledom tradicionalno je već više desetljeća jedno od najpoznatijih imena kod renomiranih proizvođača vozila kao dobavljač za prvo ugradnju.

Lemförder rezervni dijelovi proizvedeni i isporučeni u tržište rezervnih dijelova su istovrsni originalima izrađeni od najvrhunskijih materijala i komponenata.

ZF-nosaci

Link: http://www.zf.com/brands/content/en/lemfoerder/products_lf/pc_lf/pc_lf.html

Pošaljite nam E-mail

ATR