Osram

Pouzdano osvjetljenje od velike je važnosti za sigurnost u vašem automobilu. OSRAM žarulje su sigurno najkvalitetnije rješenje za osvjetljavanje vašeg puta. Bez obzira tražite li halogenu žarulju, ksenonsku žarulju ili LED žarulju, s OSRAM proizvodima uvijek imate najbolje rješenje u svom vozilu. Zapanjuje podatak da će i ove godine čak polovica svih novih automobila na svijetu sići s proizvodne trake opremljeni upravo OSRAM žaruljama. Povjerenje koje OSRAM-u pružaju svi proizvođači automobila u svijetu nije došlo slučajno, ono je rezultat jedne želje i beskompromisne potrage za znanjem i kvalitetom. Jednostavno, OSRAM je tvrtka koja želi biti najbolja i ne prihvaća ništa manje od toga.

Zbog čega su OSRAM žarulje najbolje žarulje za vaš automobil? OSRAM nudi široku paletu proizvoda i zadovoljit će baš svaku vašu potrebu za osvjetljenjem. Pozivamo vas da se sami uvjerite zašto mi u Tokiću smatramo OSRAM idealnim partnerom koji na tako dobar način pokazuje i živi naš slogan „Sigurnost u pokretu“.

  
OSRAM HALOGENE ŽARULJE

Halogene žarulje su još uvijek najčešće žarulje u vašim automobilima. OSRAM nudi nekoliko linija halogenih žarulja, u skladu s vašim potrebama i željama.

OSRAM COOL BLUE INTENSE žarulje

Kao što mu i ime samo govori, ovo je COOL linija žarulja namijenjena prvenstveno automobilskim entuzijastima kojima je stalo do izgleda i COOL efekta njihovog limenog ljubimca. Ukoliko želite plavičasto osvjetljenje koje oduzima dah i za kojim će se okretati glave pri vašem večernjem izlasku ovo je proizvod za vas i ne trebate tražiti dalje. Ono što su stručnjaci iz OSRAM-a pridodali vašoj COOL halogenoj žarulji je 20% jači intenzitet od uobičajenih žarulja, snagu do 4200 Kelvina i mogućnost da je sasvim legalno ugradite u svoje vozilo! Za vašu sigurnost i miran povratak kući iz večernjeg izlaska.

OSRAM NIGHT BREAKER UNLIMITED žarulje

NIGHT BREAKER ne predstavlja nego postavlja neki novi standard kod halogenih žarulja! I brojke i subjektivni doživljaj su impresivni! 110% više svjetla nego kod klasičnih halogenih žarulja, 40 metara duža traka 20% bijelije svjetlosti! NIGHT BREAKER žarulje su dokaz da OSRAM može bolje, duže i jače od konkurencije, olimpijac među žaruljama.

OSRAM ULTRA LIFE žarulje

Nismo svi željni zavidnih pogleda i uzbuđenja, neki od nas samo žele pouzdano i trajno osvjetljenje koje traje i do tri puta duže od svih ostalih rješenja. Neki od nas su skloni zaboraviti na skupe posjete mehaničaru ili prljanje ruku pod haubom. Dok ispijate jutarnju kavicu i gledate susjeda prekoputa kako i ovaj mjesec mijenja žarulju na svojem vozilu, nalazite neobično zadovoljstvo u činjenici što ste odabrali upravo ULTRA LIFE OSRAM žarulju i pokušavate se sjetiti kada je to ono bilo ali znate samo da ste bili nešto mlađi i svakako bolje obaviješteni od susjeda.

OSRAM ORIGINAL LINE žarulje

Želite kvalitetu kojoj ste vjerovali kada ste kupovali novo vozilo, linija proizvoda koja je stvorila godinama neokaljani ugled i poštovanje u automobilskoj industriji. Originalna kvaliteta, impresivno osvjetljenje i dugačak servisni interval po poštenoj cijeni, to je upravo ono što ste tražili.

OSRAM KSENONSKE ŽARULJE

Kao i kod već dobro poznatih halogenih, tako i OSRAM ksenonske ( HID ) žarulje predstavljaju vrh ponude na našem tržištu. Velika količina izuzetno intenzivnog svjetla na cesti pred vama je sasvim novi standard po pitanju efikasnosti i trajnosti.

OSRAM XENARC COOL BLUE INTENSE žarulje

Ksenonske žarulje linije XENARC COOL BLUE INTENSE zahvaljujući 5000 kelvina koji se brinu za osvjetljenje ceste pred vama pružaju plavičastu svjetlost oštrog kontrasta, , smanjuju vam zamor očiju i rizik od nepredviđenih okolnosti. Sve to uz moderan OSRAM COOL dizajn i njemačku trajnost, kao stvoreno za tunere i ostale automobilske ovisnike!

OSRAM XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED žarulje

NIGHTBREAKER linija je već prilično poznata kod halogenih žarulja, nije ni čudno što predstavlja sve češći odabir i kod ksenonskih žarulja kad sa 70% jačom svjetlosti ( u usporedbi sa standardnom ksenonskom žaruljom) pruža dodatnih 20-tak metara osvijetljenih pred vama! S temperaturom do 4350 kelvina i ECE odobrenjem predstavlja beskompromisni odabir.

XENARC NIGHT BREAKER LASER ksenon žarulje emitiraju svjetlosni snop koji se proteže do 250 metara i nude do 200% više svjetlosti. Halogene žarulje za prednja svjetla također donose maksimalne performanse:
novi NIGHT BREAKER® LASER sada nudi do 150% više svjetla2 i snop svjetla koji se proteže do 150 metara. NIGHT BREAKER® SILVER će vam pružiti do 100% više svjetla2, kao i snop svjetla koji se proteže 130 metara. Ona nudi izvanredan omjer životnog ciklusa / troškova i performansi.

OSRAM XENARC ORIGINAL LINE žarulje.Ksenonske žarulje linije XENARC ORIGINAL LINE su već neko vrijeme sinonim za maksimalnu učinkovitost. Ako ih usporedimo s običnim halogenim žaruljama pružaju 100% više svjetla a uz svojih 4100 kelvina približavaju vaše noćno osvjetljenje na korak do dnevne svjetlosti. Čak će vam i vozila koja vam dolaze u susret biti zahvalna jer OSRAM ksenonske žarulje ne zasljepljuju i ne smetaju vozačima nasuprot vas. Impresivan je i podatak da je očekivani vijek trajanja OSRAM ksenonskih žarulja jednak očekivanom vijeku vašeg automobila!

OSRAM LED ŽARULJE

Budućnost je stigla! Kada ste pomislili da ne može bolje stigle su OSRAM LED žarulje. Bez obzira radi li se o običnim ili svjetlima za maglu, OSRAM LED žarulje nude jednostavnu ugradnju, iznimnu trajnost i najvišu kvalitetu na tržištu a u skladu s OSRAM poslovnom politikom predstavljaju još jedno beskompromisno rješenje njemačkih majstora osvjetljenja!

Web stranica: http://www.osram.com/osram_com/

Web katalog: http://am-application.osram.info/en

Pošaljite nam E-mail

ATR