ACC Sabljo

Adresa

Sesvete

Varaždinska 23, 10360 Sesvete

Radno vrijeme

pon - pet: 08:00 - 16:00

sub: 08:00 - 13:00

Usluge

Općeniti pregled

Servis Inspekcija

Zamjena ulja

Dijagnostika

Vučna služba

Kočioni sustav

Vulkanizacija

Optika/geometrija

Amortizeri

Kvačilo

Elektrika/Elektronika

Servisiranje akumulatora

Servisiranje klima uređaja

Ispuh

Auto staklo

Skladištenje guma

Zračni jastuk

Komunikacijski sustav

Usluga dočekivanja i prijevoza osoba

Servis gospodarskih vozila

Zamjensko vozilo

Auto-praonica

Servisiranje turbo-punjača

O servisu

ACC Sabljo okuplja mehaničare koji su radili u ovlaštenim servisima različitih europskih marki automobila, a u tom smjeru se stalno i usavršavaju. Redovito odlaze na različite edukacije vezane uz elektroniku, mehaniku i dijagnostiku, kako bismo mogli ponuditi još širu i kvalitetniju uslugu.

Zajedničkim radom, pozitivnim radnim okruženjem, iskrenim i susretljivim načinom poslovanja, stvaraju ugodan odnos s klijentima temeljen na povjerenju da će da prilikom samo jednog posjeta servisu mogu obaviti sve što im je potrebno.

ACC Sabljo nudi usluge servisa/inspekcije motornih vozila (osobnih i gospodarskih), dijagnostike, servisiranja i nadopune klima uređaja, vulkanizacije, ultrazvučnog čišćenja dizni, pripreme za tehnički pregled, 3D optike/geometrije, autopraonice, zamjenskog automobila te mogućnosti ugovaranja Euroherc auto osiguranja. Uz to svima na području Zagreba, nude mogućnost odvoza na servis i dovoza automobila na dogovoreno mjesto.

S obzirom na brzinu kojom većina nas u današnje vrijeme živi, odlučili su otići korak dalje te svojim klijentima ponuditi mogućnost odvoza i dovoza automobila na servis prema dogovoru, tehnički pregled i registraciju samog vozila.

Ako klijent želi prisustvovati samom servisu vozila, omogućuju i to, popraćeno kavom ili čajem, a u blizini se nalazi i restoran.

U budućnosti planiraju izgradnju limarske i lakirerske radionice uz proširenje dosadašnjeg servisa s još nekoliko radnih mjesta.