Pravila zaštite privatnosti tvrtke Tokić d.o.o.

Tokić d.o.o., OIB: 74867487620 Sesvete, Ulica 144. brigade Hrvatske vojske 1a (dalje: Tokić d.o.o.) obrađuje osobne podatke korisnika svojih usluga i posjetitelja stranice www.tokic.hr (dalje: ispitanici) u skladu s važećim propisima kojima je regulirana zaštita osobnih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka 2016/679).

Tokić d.o.o. obrađuje osobne podatke ispitanika samo kada za to postoji jasno određena pravna osnova – ugovorni odnos, suglasnost ispitanika, legitimni interes ili zakonska obveza.

Korištenje web stranice www.tokic.hr

Tokić d.o.o. poštuje privatnost posjetitelja na stranici www.tokic.hr i prikuplja samo one osobne podatke koje ispitanici dobrovoljno dostave u svrhe odgovora na upite/zahtjeve (upit za ponudu/dijelove i pristup on-line katalogu auto dijelova).

Prigodom korištenja ove internetske stranice, Tokić d.o.o. može pohraniti određene informacije putem kolačića (”cookies”) na osobno računalo ispitanika. Kolačići su informacije spremljene na računalo u trenutku pregledavanja internetske stranice koje omogućavaju jednostavnije korištenje budući da spremaju postavke za internetsku stranicu (jezik ili adresa) te ih pri ponovnom pokretanju iste iznova aktiviraju.

Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene potrebama ispitanika. 

Kontaktiranje Službe za korisnike na besplatni telefonski info broj 0800 5775

Pozivi korisničkoj službi snimaju se zbog unapređenja kvalitete usluge. Prije javljanja operatera pozivatelj je glasovnom porukom upoznat da se razgovor snima.

Snimke poziva Tokić d.o.o. čuva do rješavanja upita/zahtjeva, a najviše do 30 dana.

Sudjelovanje u programu nagrađivanja vjernosti kupaca ”Tokić program vjernosti“

Osobni podatci članova programa obrađuju se sukladno Općim uvjetima programa s kojima se član dužan upoznati prije popunjavanja pristupnice. Opći uvjeti dostupni su u svim poslovnicama Tokić d.o.o. i prodajnim mjestima ugovornih partnera te na www.tokic.hr/tokic-kartica-vjernosti/.

Obrada osobnih podataka u marketinške svrhe

Tokić d.o.o. obrađuje osobne podatke ispitanika u svrhe marketinškog komuniciranja i istraživanja tržišta isključivo temeljem prethodno dane suglasnosti. Suglasnost za marketinško komuniciranje može se povući u svakom trenutku slanjem elektroničke pošte na adresu kartica@tokic.hr ili pozivom na broj telefona 0800 5775.

Rješavanje reklamacija

Reklamacije koje se odnose na kupljene proizvode i pružene usluge zaprimaju se pozivom korisničkoj službi, slanjem pritužbe na adresu elektroničke pošte Službe za reklamacije i na prodajnim mjestima Tokić d.o.o.

Osobni podatci koju su nužni za rješavanje reklamacije čuvaju se 12 mjeseci od dana zaprimanja sukladno Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14110/15).

Otvorene zamolbe za radna mjesta

Osobni podatci dostavljeni kroz otvorene zamolbe za posao obrađuju se isključivo u svrhe obavljanja selekcijskog postupka pri zapošljavanju, a čuvaju se dvije godine.

Primatelji osobnih podataka

Tokić d.o.o. će osobne podatke ispitanika prosljeđivati drugim primateljima isključivo na temelju zakonske obveze, odnosno opravdanog zahtjeva ovlaštenog javnog tijela. Po potrebi osobni podatci će se prosljeđivati i pouzdanim partnerima (izvršiteljima obrade) u svrhe omogućavanja korisničke potpore, održavanja informacijskog sustava ili sličnih potreba uz obvezne mjere povjerljivosti i zaštite podataka.

Prava ispitanika

Ovisno o svrsi obrade osobnih podataka, ispitanik ima sljedeća prava sukladno važećim propisima o zaštiti osobnih podataka:

  • pravo na pristup osobnim podatcima
  • ispravak osobnih podataka
  • brisanje osobnih podataka
  • ograničenje obrade osobnih podataka
  • pravo podnošenja prigovora nadzornom tijelu (Agencija za zaštitu osobnih podataka)

Kontakt za zaštitu osobnih podataka

Zahtjevi, pritužbe ili upiti koji se odnose na obradu i zaštitu osobnih podatka mogu se uputiti na adresu elektroničke pošte zastita_podataka@tokic.hr ili pozivom na besplatni broj info telefona 0800 5775.

Sukladno važećim zakonskim propisima kojima je regulirana zaštita osobnih podataka svaki zahtjev/upit bit će riješen što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od zaprimanja.

Prilikom kontakta i postavljanja navedenih zahtjeva uložit ćemo razumne napore da potvrdimo Vaš identitet i spriječimo neautoriziranu obradu osobnih podataka.

Kontakt Službenika za zaštitu osobnih podataka:

zastita_podataka@tokic.hr

Ulica 144. brigade Hrvatske vojske 1a, 10360 Sesvete

Pošaljite nam E-mail

ATR