Svako vozilo je čisto kao suza uz Mafra proizvode

12/04/2019

Mafra je poznati talijanski proizvođač kozmetike i opreme za autopraonice, a vjerujemo da ste neke od njihovih proizvoda već zapazili u našoj ponudi.

Tokić proširio ponudu Mafra proizvoda

Kako iza brenda Mafra stoji visoka kvaliteta, odlučili smo proširiti ponudu njihovih proizvoda. Tako sada možete uživati u širini asortimana, odnosno u cjelokupnoj prodaji. Njihove formulacije i kvaliteta proizvoda na visokoj su razini, pa nije niti čudno što je svako vozilo čisto kao suza uz Mafra proizvode.

Mafra uvijek ima na umu da je zadovoljstvo kupaca na prvome mjestu, što je glavni razlog zašto svoju ponudu uvijek nastoje prilagoditi željama i potrebama potrošača. Tako njihovi proizvodi jednako dobro pokrivaju potrebe krajnjeg korisnika, kao i autopraonica.

7 najpoznatijih Mafrinih proizvoda

  1. BLACK 3 PLUS – Štiti i vraća boju na bilo koju vrstu gume i daje poseban, ugodan miris. Prednost je što nije masna i ljepljiva, a idealno je rješenje i za završnu obradu gumenih podloga.
  2. FLASH je odlična stvar za svakodnevno čišćenje unutrašnjosti automobila, na jednostavan i učinkovit način. Mafra je ovaj proizvod osmislila za kupce koji traže najbolje performanse u najkraćem mogućem vremenu i uz najmanje truda. Njegova inovativna formula, bogata pažljivo odabranim aktivnim sastojcima, brzo uklanja najtvrdokornije nečistoće s bilo kojeg tipa tkanine, kože, baršuna ili alcantara materijala, uključujući presvlake za sjedala, tepiha i podne obloge
  3. FLUX, samo-sušeći koncentrirani šampon bez fosfata, odlikuje koncentrirana formula koja garantira nježno pranje na svim lakovima i bojama. Ima iznimnu pjeneću snagu i fini miris jabuke, a ne ostavlja nikakve mrlje na karoseriji.
  4. Killer je visoko učinkovit proizvod za brzo uklanjanje insekata, bez oštećivanja tretiranih površina.
  5. SCIC GREEN, kopkit sprej za dezinficiranje, čisti i sterilizira instrumentalnu ploču eliminirajući grinje, prašinu i neugodne mirise. Također, osim green verzije postoji i orange i blue.
  6. SUPERMAFRASOL, antistatički deterdžent za eksterijer vozila, koristi se u garažama, industriji, stolariji, transportu i građevini. Njegova namjena je eliminirati čak i dubinsku, osušenu ili karboniziranu prljavštinu, a pri tome uklanja sve vrste nečistoća unutar transportnih rashladnih komora prehrambenih proizvoda.
  7. WHEEL & TYRE CLEANER je sredstvo za čišćenje guma i naplataka. Pored brzog i jednostavnog čišćenja, dolazi i sa zaštitom od starenja. Koristi se bez spužve, a vraća sjaj i originalnu boju.

Društvene mreže

Pošaljite nam E-mail

ATR