Sogefi grupa

SOGEFI PRO pic

SOGEFI GRUPA je jedan od vodećih svjetskih dobavljača originalnih rezervnih dijelova za automobilsku industriju koja sa svojim brandom PURFLUX ima skoro 60 godina iskustva u branši. SOGEFI u suradnji s najpoznatijim svjetskim markama automobila kontinuirano razvija širok spektar originalnih dijelova mada su u Hrvatskoj najpoznatiji s filterima PURFLUX.

Nema mjesta čuđenju kad u Tokiću naiđete na PURFLUX filter za vozilo koje je tek izašlo s proizvodne trake jer u PURLUX-u su ga i osmislili prvi u svijetu baš za vaše vozilo. I tako još od davne 1956. godine!

Tvrtka SOGEFI koja je prisutna na četiri kontinenta u dvadeset i jednoj zemlji izgradila je pouzdan ugled prvenstveno kvalitetom svojih PURFLUX filtera zraka, PURFLUX filtera ulja, PURFLUX filtera goriva i PURFLUX filtera kabine.

Zašto su baš PURFLUX filteri vaš idealan izbor?

Današnja vozila i njihove komponente su sve finije i zahtjevnije, ugradnjom PURFLUX filtera dobivate originalnu i inovativnu kvalitetu koja zadovoljava apsolutno sve zahtjeve koje je tražio proizvođač vašeg automobila. Napominjemo i da su svi proizvodni pogoni PURFLUX filtera u posjedu izuzetno strogog certifikata ISO / TS 16949.

Kao novost u svojoj ponudi ističemo i njihov brand filtera za teretna vozila SOGEFI PRO kojim tvrtka nastavlja svoj uspješan razvoj i na ovom zahtjevnom tržištu.

U prodajnom asortimanu tvrtke TOKIĆ nalaze se sljedeće grupe PURFLUX i SOGEFI PRO proizvoda:

  • PURFLUX filter benzina
  • PURFLUX filter nafte
  • PURFLUX filter kabine s ili bez aktivnog ugljena
  • PURFLUX filter ulja
  • PURFLUX filter zraka

Web stranica: http://www.purflux.com/en/index.html

Web katalog PURFLUX : http://www.sogefifilterdivision.com/catalogues/FO/scripts/accueil.php?zone=FR&catalogue=PFX&lang=GB

Web stranica SOGEFI PRO: http://www.sogefipro.com/en/index.html

Web katalog PURFLUX : http://www.sogefipro.com/en/catalogue/online-catalogue.html

Pošaljite nam E-mail

ATR