STC

 STC – Kompanija s dugom povijesti

Prednost

Naša politika jest proizvodnja dijelova prema specijalnom kalupu STC-a. Upravo to dopušta jednostavnost u upravljanju proizvodnjom. Štoviše, STC-ov katalog sadrži uputu koja osigurava prepoznavanje svakog pojedinog dijela.

 

Značajke STC-a

  1. Visoka kvaliteta
  2. Širok raspon proizvoda
  3. Velika dostupnost robe na zalihama

 

STC je kompanija sa dugom poviješću koju vode profesionalci s velikim iskustvom u području autodijelova.

STC je specijaliziran za rezervne dijelove od gume, metala, gume-metala i plastike. Kompanija ima stabilnu poziciju na tržištu rezervnih autodijelova, posebno u Španjolskoj I Portugalu. Izvozno tržište raste eksponencijalno posljednjih nekoliko godina.

Skladište STC-a smješteno je u Barceloni, u Sabadellu, na strateškoj lokaciji prikladnoj za logistiku i prijevoz. STC ima katalog sajli kvačila, kočnica, nosača motora, dijelova ovjesa, crijeva i posuda hladnjaka, remenica te ostalih gumotehničkih proizvoda koji pokrivaju više od 90 % europskog i azijskog voznog parka.

 

Kvaliteta i inovativna tehnologija su nešto na čemu počiva i čemu teži kompanija STC. Također, kako bi kupcima ponudili najbolju kvalitetu, veliku pažnju polažu svim fazama proizvodnje. Svi proizvodi su certificirani prema direktivama EU, Propis 1400/2002/EC.

Na ovaj način, STC doprinosi razvoju tržišta rezervnih autodijelova nudeći kvalitetu kako bi zadovoljili svoje kupce.

Pošaljite nam E-mail

ATR