TCI talk predavanje – Dražen Ladić i Mihael Furjan

21/12/2018

Zanimljivo predavanje na temu “Kako uspjeti u internacionalnom okruženju” održali su u upravnoj zgradi Tokića gospodin Mihael Furjan, predsjednik uprave PLIVE i predsjednik udruge proizvođača lijekova te gospodin Dražen Ladić, bivši nogometaš i trenutni pomoćni trener hrvatske nogometne reprezentacije.

Predavači su podijelili iskustva iz vlastitih životnih puteva spominjući sve uspjehe i poraze te što je prethodilo tomu, a što je bio rezultat nakon. Također, bazirali su se na ključne čimbenike uspjeha kao što je veliki trud i odricanje, ustrajnost i ambicioznost, no ono što su istaknuli iznad svega jest faktor ljudskog okruženja. Ljudi s kojima se sudjeluje u ostvarenju nekog cilja moraju funkcionirati kao tim, biti spremni na žrtvu i zauzimanje za ostatak tima. Bez prave timske povezanosti, svi ostali faktori izvrsnosti trpe i ne mogu doći do izražaja.

Još jednom zahvaljujemo gospodinu Draženu Ladiću i gospodinu Mihaelu Furjanu na vrlo inspirativnom i motivacijskom govoru koji je ostavio dubok utisak na zaposlenike tvrtke Tokić!

Mihael Furjan i Dražen Ladić - TCI talk

Picture 1 of 3

Društvene mreže

Pošaljite nam E-mail

ATR