TOKIĆ NAGRAĐUJE KUPOVINU CONTITECH ARTIKALA

01/07/2019

 

Contitech je svjetski lider i specijalist za gumene i plastične tehnologije, a ovog mjeseca Tokić nagrađuje kupovinu artikala ovog proizvođača!

CONTITECH – SINONIM OE KVALITETE

Contitech kao dio Continental korporacije bavi se razvojem i proizvodnjom dijelova, komponenata i sustava prvenstveno za automobilsku, ali i za druge važne industrije. Svoje poslovanje započeli su još 1955. godine proizvodnjom zračnih jastuka. Njihov cilj tada je bio razviti proizvod, koji će ublažiti stalne vibracije koje se javljaju tijekom vožnje uz uvjet da je rješenje mekše i elastičnije od opruga. Danas su vodeći proizvođač i dobavljač zupčastih, kanalnih i klinastih remena u Europi, ali i prva ugradnja za brojna vozila diljem svijeta.

TOKIĆ NAGRAĐUJE KUPOVINU CONTITECH PROIZVODA

Visoka kvaliteta Contitech proizvoda nije upitna, a Tokić te nagrađuje za kupovinu njihovih proizvoda modernim i praktičnim ruksakom! Sve što trebaš je prijeći prag od 1000 kuna neto vrijednosti proizvoda ovog proizvođača, no imaj na umu da gume nisu uključene u ponudu. Imaš vremena od 10.6. sve do 10.7., odnosno do isteka zaliha, a ovaj genijalni ruksak može biti na tvojim leđima već krajem srpnja. 

Pripremili smo svim kupcima i dodatne male poklone, koje će dijeliti naše simpatične hostese sve do isteka zaliha u sljedećim poslovnicama:

  • Ljudevita Posavskog 17 – 1. i 2.7. od 11 do 15 sati
  • Slavonska avenija 3 – 1. i 2.7. od 12 do 15 sati
  • Zagrebačka 143 – 4. i 5.7. od 11 do 14 sati

Društvene mreže

Pošaljite nam E-mail

ATR