ZF

ZF je globalni lider u proizvodnji i distribuciji pogonskih i dijelova ovjesa i upravljanja sa 122 tvornice u 26 zemalja. U 2013. Grupa ostvarila prodaju od 16,8 milijardi eura, s 72 643 zaposlenih. ZF je među 10 najboljih tvrtki na rang listi najvećih automobilskih dobavljača u svijetu.

SX_Logo_130_h_CMYK

Tvrtka je osnovana 1915. godine za razvoj i proizvodnju mjenjača za zrakoplove .brodove i vozila. Danas, asortiman grupe obuhvaća prijenos i upravljanje , kao i dijelove podvozja i kompletne osovine sustave i module. ZF Grupa ulaže oko 5 posto (2013: 836 milijuna eura) od ukupnog prihoda u istraživanje i razvoj svake godine. Kako bi se dodatno ojačati i proširiti ZF poziciju, Grupa će investirati više od milijardu eura u godinama koje dolaze.

Poznata imena robnih marki ZF-a koje imamo u ponudi su Sachs i Lemförder.

Sachs-ove grupacije proizvoda: setovi kvačila, zamašnjaci, dijelovi spojke i mjenjača, amortizeri, nosači amortizera, zaštitnici od prašine, odbojnici amortizera, nosači amortizera, ležajevi amortizera i opruge amortizera.

SX_products_PC_SA_teaser_image_UN (1)

 

Lemförder obuhvaća dijelove ovjesa i upravljanja: krajnici volana, spone letve volana, štangice stabilizatora, kugle vilica, selen blokovi oscilirajućih ramena, ostali selen blokovi ovjesa, oscilirajuća ramena i vilice ovjesa, spone, nosači amortizera, pumpe i hidraulične letve volana.

http://www.zf.com/corporate/en/homepage/homepage.html

SX_SA_Group_corresponding_Ads_half_UN SX_PC_guiding+sleeve_front_3114600003_4c_UN SX_Products_Image_Shock_Absorber_Bearings_UN SX_Products_Image_Springs_UN

sachs1

Pošaljite nam E-mail

ATR