Asortiman

Tokić u svome asortimanu nudi preko 300 000 proizvoda, te zastupa više od 300 brandova.
Istražite sami našu ponudu i informirajte se o brandovima koje zastupamo.

Osobni program

Moto program

Gospodarski program

Agro program

Alati i servisna oprema

Industrijski program

Osobni program

Tokić u svojim poslovnicama i na webshopu pokriva cjelokupan asortiman auto dijelova i popratne opreme za sve vrste osobnih i lakih dostavnih vozila. Više od 300.000 artikala i više od 250 najpoznatijih svjetskih dobavljača čini ukupnu Tokić ponudu u području programa osobnih vozila. Od guma i akumulatora do dijelova motora i kočnica, od filtera i ulja do auto kozmetike i dodatne opreme, sve je tu na jednom mjestu.

Moto program

Široki asortiman Moto programa čini Tokić nezaobilaznim mjestom za sve ljubitelje vožnje na dva kotača. Akumulatori za motocikle i skutere, moto oprema, gume i felge za motocikle i skutere, moto ulja i filteri, ali i svi ostali dijelovi neophodni za uredan rad vašeg motorkotača nalaze se u širokoj ponudi Tokić Moto programa.

Gospodarski program

Gospodarski program u Tokiću s ponudom rezervnih dijelova i opreme za sve tipove gospodarskih vozila je prisutan od 2015. godine. Asortimanski je pokriven cijeli gospodarski vozni park Republike Hrvatske, te u potpunosti  možemo zadovoljiti sve zahtjeve naših korisnika u pogledu kvalitete i dostupnosti robe te brzine dostave.

Agro program

U Tokiću možete pronaći i odabrani asortiman Agro programa.  U ponudi imamo gume za poljoprivredna vozila, ulja i filtere iz agro asortimana, kao i ostali odabrani asortiman dijelova važnih za uredan rad vaših traktora, multikultivatora, kosilica i sličnih strojeva u agro sektoru. Posjetite specijalizirane Tokić poslovnice i informirajte se o detaljnije o Agro programu ili kontaktirajte naš kontakt centar.

Alati i servisna oprema

Tokić u svojoj ponudi alata i servisne opreme pokriva široki asortiman za svaku profesionalnu radionicu i uradi sam majstora. Više od 13.000 artikala najpoznatijih svjetskih dobavljača zadovoljit će potrebe svakog kupca. U našoj ponudi možete pronaći ručne, pneumatske, električne, akumulatorske i specijalne alate, te servisnu opremu kao su dizalice, uređaji za balansiranje kotača, uređaji za izmjenu guma, uređaji za geometriju kotača, uređaji za punjenje klime, dijagnostički uređaji, kompresori, uređaji za punjenje i startanje, uređaji za varenje, sustavi za odsis ispušnih plinova, punjači za električna vozila, te ostalu radioničku opremu.

Industrijski program

Tokić u svom prodajnom asortimanu pokriva cjelokupan industrijski program koji uključuje ležajeve, semeringe, remenje, ulja i masti, kemijske proizvode, pneumatiku i specijalne alate za ležajeve.
Više od 6.000 različitih artikala najpoznatijih svjetskih proizvođača: FAG, INA, NTN, SNR, TIMKEN, ISB, CORTECO, OTP, DICHTOMATIK, CONTITECH (CONTINENTAL), POWERSPAN, SWR, YACCO, MANNOL, FUCHS, LOCTITE, FESTO.

Potražite asortiman webshopa!

Posjetite Tokić webshop i uživajte u preko 150.000 različitih autodijelova. Istražite posebne ponude, a na raspolaganju vam stoje i naši profesionalni agenti.

Ukupan Tokić asortiman