„Gorski sjaj“ je novo ime popularnog sanjkališta!

Koliko je raskošna kreativnost mladih i neopterećenih umova još jednom potvrdio je Tokić nagradni natječaj: „Osmisli ime sanjkalištu i osvoji nagradu za sebe i svoj razred!“ Naizgled jednostavnom zadatku pristupilo je sedam goranskih škola, iz kojih smo zaprimili preko 250 različitih prijedloga za obnovljeno sanjkalište u mjestu Kupjak, u srcu Gorskog kotara.

U zaista velikom izboru, stručni žiri Tokića, za najbolji novi naziv popularnog sanjkališta odabrao je prijedlog „Gorski sjaj“, učenice Chiare Gašparac iz 8.a razreda OŠ Ivana Gorana Kovačića iz Delnica.

Ovim putem svakako želimo još jednom čestitati pobjednici, ali i svim školarcima od prvih do osmih razreda. Svi dječji radovi, od samih naziva, preko akvarela, kolaža, tempera te bojica, do digitalnih te grupnih uradaka, prava su inspiracija za svakodnevni rad.
Pobjednica Chiara svojim je prijedlogom osvojila kameru Polaroid, a svojem je razredu osigurala besplatan dan na sanjkalištu „Gorski sjaj“ s vučnicom. Veselimo se zajedničkom druženju i pritom obavezujemo svojim radom opravdati prekrasan naziv.