NOVO U PONUDI – INDUSTRIJSKI PROGRAM

INDUSTRIJSKI

Proširenje asortimana tvrtke Tokić odnosi se na specijalni program koji pokriva kategorije ležajeva, simeringa, pogonskog remenja te pogonskih lanaca i lančanika

S ciljem širenja područja djelovanja, ali i odgovora na povećanu potražnju na tržištu, u poslovnicama tvrtke Tokić odnedavno možete pronaći još jedan specijalni program dijelova, prvenstveno namijenjen industrijskim djelatnostima. Na jednom mjestu tako možete pronaći široku ponudu artikala od najpoznatijih svjetskih proizvođača kao što su FAG, INA, SKF, NTN-SNR, Timken, ISB, Contitech, Corteco i OTP. Sa svim proizvođačima dogovorena je brza isporuka robe, a naručeni artikli dostavljaju se u najkraćem roku na željenu adresu.

Educirano osoblje

U odjelu industrije zaposleni su djelatnici s dugogodišnjim iskustvom u prodaji i nabavi industrijskog asortimana. S obzirom na širinu ponude i sve specifičnosti, kupci uvijek mogu računati na besplatno stručno savjetovanje, kao i odgovore na specifična tehnička pitanja. Uz to, kupcima je otvorena mogućnost korištenja Distrikata, što omogućuje brzu i jednostavnu pretragu željenih artikala. Poznato je da zastoji u proizvodnji generiraju gubitke, stoga brz pronalazak i brza isporuka traženog dijela uvelike olakšavaju popravak i redovito održavanje raznih strojeva i proizvodnih pogona. Razvojem i modernizacijom strojeva, industrijski asortiman ima sve veće značenje u poljoprivredi i građevini, kao i prehrambenoj, metaloprerađivačkoj, drvnoj i tekstilnoj industriji, te svim ostalim granama proizvodnje. U novije vrijeme, ovdje ubrajamo i ekološki prihvatljivu proizvodnju električne energije u vjetroelektranama ili raznim sklopovima električnih vozila.

Za sve grane industrije

Asortiman ležajeva ima široku primjenu u gotovo svim granama industrije te je pokriven odabranim brendovima (FAG, NTN, SNR, ISB, SKF). S njima je pokriveno područje poljoprivrede, građevinske mehanizacije, brodogradnje, elektromotora, alata i kućanskih aparata. Različita im je i primjena u industrijskoj proizvodnji (CNC-strojevi, glodalice pokretne trake te razni specijalni strojevi).
Asortiman simeringa, koji su neizostavne komponente svih rotirajućih i klizećih dijelova na strojevima i mehanizaciji, imaju osnovnu funkciju brtvljenja, uz jednako široko područje primjene kao i ležajevi. Ponuda se sastoji od brendova Corteco i OTP, a najčešći materijali koji se koriste su nitril-guma (NBR), poliakril (ACM) i viton (FPM).
Kao dio industrijskog programa u ponudi je i pogonsko remenje koje se koristi za prijenos snage između jedne ili više remenica. Primjenjuje se na velikom broju strojeva u svim granama industrije, slično kao industrijski ležajevi i simerinzi. U ponudi ćete pronaći ponudu klinastog, kanalnog, zupčastog, varijatorskog te Extramultus remenja. Imate li bilo kakvih pitanja, obratite nam se s punim povjerenjem.