T START pripravnički program

T START je naš pripravnički program osmišljen za mlade, ambiciozne ljude.

Tijekom 6 mjeseci, pripravnici imaju priliku steći potpuno poslovno iskustvo rada u Tokiću. Uče sve o našim poslovnim procesima, počevši od lanca opskrbe i prodaje. Rade na projektima iz pozicije različitih odjela, pa tako mogu implementirati vlastite ideje i doprinijeti Tokić kulturi kontinuiranog rasta.


"Karijeru sam započeo kao profesor matematike i fizike u srednjoj školi. Kada sam saznao za T START, odlučio sam se prijaviti kako bih karijeru usmjerio na rad u branši koja me oduvijek interesirala. Pokazao sam afinitete prema analitici pa sam dodijeljen sam nakon godinu i pol dana, novoformiranom timu kao specijalist upravljanja zalihom. Nakon par mjeseci, unaprijeđen sam u višeg specijalista za Lean. Ovdje trenutno razvijam svoju karijeru i uživam u zadacima koje ta pozicija nosi."

- Dennis Ramulić

"Oduvijek sam želio raditi u automobilskoj industriji, pa je zbog toga T START odlična prilika za početak moje karijere. U kratkom periodu sam uspio steći puno iskustva u različitim odjelima. Kolege i mentori su bili vrlo angažirani, kako bi se mi mogli prilagoditi novom okruženju. Preporučio bih T START svakoj mladoj osobi koja želi usmjeriti svoj poslovni razvoj u pravom smjeru!"

- Branimir Pogačić

"Prijavila sam se na T START nakon što sam diplomirala jer se program činio kao odlična prilika za početak karijere. Uz pristupačne kolege koji rado dijele svoje znanje i iskustvo, omogućene su mi i brojne dodatne edukacije, što me motivira na učenje i daljnje napredovanje u tvrtki Tokić. Kroz dosadašnje iskustvo mogu zaključiti da je biti T START pripravnik zanimljivo, dinamično i puno izazova. Svakome bih preporučila da se prijavi!"

- Mihaela Žukina