Nova poslovnica regionalne vrijednosti

bjelovar

Uz pažnju prema lokalnoj zajednici tvrtka Tokić otvorila je novu veliku poslovnicu u Bjelovaru koja svojom pozicijom i sadržajem otkriva i značajnu regionalnu vrijednost

Tokić je u Bjelovaru prisutan od proljeća 2015. kada je s radom krenula poslovnica od 270 m² u samom centru grada. Gotovo točno šest godina kasnije s radom je krenulo novo puno veće zdanje realizirano kao Greenfield investicija od samih temelja. Nova poslovnica strateški na adresi Pakračka ulica 19, pozicionirana je uz obilaznicu na jugu Bjelovara te postavlja nove standarde kada govorimo o pristupačnosti, lokaciji, ali i samoj infrastrukturi, kao mogućim performansama poslovnice.

Nova regionalna vrijednost

Budući da je riječ o prostoru koji nije preuzet, jer je poslovnica u Bjelovaru iznova projektirana od temelja, odiše s lakoćom poslovanja. Izuzetnu pristupačnost osjetit će svi kupci, ali i dostave koje će čak i za loših vremenskih uvjeta uživati maksimalni komfor. Također, novi bjelovarski centar auto dijelova optimiziran je za rad s bogatijim gumarskim i gospodarskim programom, moto-programom, a za regiju je posebno zanimljiv poljoprivredni program u čitavom svom opsegu.

Performanse po najvišim standardima

Poslovnica ukupno zauzima 750 m², od čega 90 m² otpada na prednji izložbeni prostor gdje se kupci mogu direktno upoznati sa sezonskim asortimanom, dok tlocrtnih 550 m² skladišnog dijela uz dodatnu etažu zaprima preko 30.000 različitih artikala kompletnog asortimana.
Regionalni značaj poslovnica potvrđuje i s osmero zaposlenih djelatnika, od kojih su dva dostavljača, jedan skladištar i pet prodajnih savjetnika. Među njima je i specijalni prodajni savjetnik za gospodarski program. Inače, dva dostavna vozila izlaze na tri dnevne dostave, a s isto toliko isporuka poslovnica u Bjelovaru povezana je i s centralom u Sesvetama.

Vrijednost lokalne zajednice

Službeni početak rada nije mogao biti organiziran i proslavljen kao prethodnih godina, ali je upriličen uz poštivanje nužnih epidemioloških mjera. Iako je broj uzvanika bio daleko manji nego uobičajeno, otvaranju poslovnice nazočio je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak te Krešimir Žinić, župnik župa Ciglena i Ždralovi koji je u društvu vlasnika i uprave tvrtke blagoslovio poslovnicu.
Tradicionalno u sklopu otvaranja novih poslovnica tvrtka Tokić podsjetila je da neće zaboraviti na lokalnu zajednicu. Tim su povodom uručene donacije Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Osit iz Bjelovara te Obrtničkoj školi Bjelovar.
Unatoč otegotnim okvirima pandemije tvrtka Tokić može se pohvaliti s velikim projektima realiziranima na planiranoj visokoj razini. Jedan od takvih zanimljivih projekata, nakon širenja u Sloveniji i otvaranja poslovnice u Ljubljani, svakako je i nova velika poslovnica u Bjelovaru, čija su investicija i početak rada od regionalnog značaja.