Nova Tokić poslovnica – „Đakovački cener“ za Slavoniju

Nova Tokić poslovnica uz HUB-logistički centar, veličinom i asortimanom, Đakovu je donijela i deset novih zaposlenika te podignula kvalitetu usluge u čitavoj regiji.

Obnova mreže i podizanje kvalitete usluge za mehaničare i vozače, kao nastavak na prošlogodišnje aktivnosti na Jadranu, ove godine donosi nove Tokić poslovnice u kontinentalnu Hrvatsku. Nakon novih poslovnica u Zaboku i Županji, te obnovljenih u Vinkovcima, Vukovaru i Osijeku, otvorena i potpuno nova velebna poslovnica u Đakovu.

Pozicionirana na samom jugu Đakova u okruženju drugih poslovnih objekata, autopraonice i servisa, nova poslovnica nalazi se uz brzu cestu koja spaja okolna sela, ali i samu autocestu Slavoniku. Takvom strateškom pozicijom jednako je dobro spremna za brze lokalne dostave, ali i za svakodnevne veze s poslovnicama u Osijeku i Slavonskom Brodu, odnosno s centralnim logističkim centrom u Sesvetama.

Najviši standard prodaje autodijelova

Nova poslovnica u Đakovu svojim kapacitetom nadilazi poimanje klasične trgovine autodijelovima. Rasprostranjena je na 1500 m2, pa čitavoj regiji donosi i centralno HUB-logističko skladište s oko 30.000 različitih artikala iz svih programa. Time će profitirati svi vozači i mehaničari đakovštine, ali i sve poslovnice Slavonije koje ne funkcioniraju kao izolirani otoci već su u stalnoj vezi s centralnim skladištem, kroz noćne dostave, a odsada i s poslovnicom u Đakovu.

Posebnost ove poslovnice nije samo izniman kapacitet skladišta i bogati program, već i deset educiranih zaposlenika koji informacijom i savjetom kupcima uvijek stoje na raspolaganju. S obzirom na njihov osmjeh, uslužnost i muzikalnost u Đakovu vas tako očekuje „tamburaški zbor“ sa sekstetom prodajnih savjetnika i kvartetom u skladištu i na dostavi. Tu je i veliki izložbeni prodajni prostor gdje svaki kupac može proučiti razne alate, autokozmetiku, gume i dodatnu opremu.

Od alata do poljoprivrednih guma – uz osmijeh

Velika vrijednost za mehaničare, ali i poslovanje Slavonije, u smislu održavanja kontinuiteta transporta, primarni je cilj ovako velike poslovnice. Međutim, s vrlo bogatim programom alata i hobi alata te opreme, s kojima ćemo pomoći svakom majstoru, ali i bogatim gospodarskim programom, pa i ponudom poljoprivrednih guma nova poslovnica u Đakovu je jedinstveno mjesto za sigurnost u pokretu Slavonije, ali i sigurnost u poslovanju.

Kao i dosad, prilikom svečanog otvorenja i blagoslova nove poslovnice prigodno je donirana i lokalna zajednica. Donacije ispred Udruge „Biti bolji“ primio je Vladimir Mihailović, dok je donaciju Srednjoj ekonomskoj školi Braće Radić iz Đakova preuzela voditeljica školske prakse Anamarija Gajger.

Radno vrijeme je radnim danom od 7 do 20 sati, te subotom od 8 do 15 sati. Svaki privatni kupac raspoloživost robe može doznati jednostavnim pozivom na besplatni telefon 0800 5775 ili porukom na WhatsApp 091 123 5775, gdje je na raspolaganju za sve upite pozivni centar Tokića.

Adresa: Petra Preradovića 225, 31400 Đakovo