Nova poslovnica Tokića u Baranji, u Bilju!

Nakon niza od šest novih poslovnica u Slavoniji i Srijemu tijekom prošle godine, kao i velike poslovnice otvorene početkom ovog ljeta u Osijeku, prodajna mreža Tokića sada proširena je i novom poslovnicom u Baranji. U Bilju!

Nova poslovnica u Bilju na adresi Ulica Kralja Tomislava 89, pored same stanice za tehnički pregled, pridružila se Tokić lokacijama Regije Istok u Županji, Đakovu, Vinkovcima, Osijeku, Vukovaru, Valpovu, Sl. Brodu i Vukovaru.

Uz snažnu logističku podršku Tokić grupe i iskusnih zaposlenika, sada i Bilje svojim kupcima vozačima i servisima isporučuje uslugu na najvišoj europskoj razini. Trenutno raspoloživa velika zaliha profilirana prema potrebama najbližih kupaca, u najkraćem roku nadopunjuje se asortimanom iz velike poslovnice u Osijeku ili unutar 24 sata iz centralnog logističkog središta u Sesvetama. Na taj je način i u Bilju, uz podršku prodajnih savjetnika, dostupno preko 400 tisuća artikala od preko 300 različitih dobavljača.

Osim kompletne ponude autodijelova tu je i vrlo široka ponudu guma. N  e samo za aute, već i kamione, prikolice, motocikle, viličare… Dostupna je i široka ponuda alata i servisne te dodatne opreme, pa je samo pitanje trebate li miris od lavande za svoj auto ili polusovinu za kamion.

Sve potrebne informacije možete dobiti uz podršku Tokić pozivnog centra na besplatni telefon 0800 5775, putem WhatsApp kontakta 091 123 5775 ili putem direktnog broja 031 62 63 20.

Radno vrijeme

pon-pet: 7-20 sati

sub: 8-15 sati