Nova poslovnica u Ljubljani

Nastavak širenja Bartoga

Uspješna integracija Bartoga, naše najveće inozemne akvizicije, u poslovanje tvrtke Tokić već otkriva prve zajedničke korake. Pored konsolidacije prodajnog asortimana i poslovnih procesa prvi period zaključilo je i otvaranje velike poslovnice u Ljubljani, u industrijskim dijelu Šiška.

Nova poslovnica je 38. po redu u strateški raspoređenoj mreži Bartogovih prodajnih lokacija po Sloveniji. Osim što je najveća dosad i na atraktivnoj lokaciji s brojnim parkirališnim mjestima, nova poslovnica uređena je i najnovijim standardima Tokićevih poslovnica, pa će svim kupcima predstaviti novo iskustvo poslovanja na višoj razini. Uz otvoreni dio prodajnog prostora koji se proteže na čak 120 m², poslovnica raspolaže i sa skladišnim prostorom površine 1050 m² i preko 60.000 artikala.

Za uslugu na najvišoj razini spremno će stajati čak 11 iskusnih djelatnika, a pored autodijelova i bogatog asortimana guma, po kojima je Bartog u Sloveniji poznat, ponuda je proširena za ponudu alata i servisne opreme te asortiman za gospodarska vozila.

Nakon uspješnog početka poslovanja i prvih kupaca, zasebno je organizirano i svečano otvorenje po epidemiološkim mjerama na kojem se Andriji Topiću članu Uprave i predsjedniku Uprave Ivanu Gadži, pridružio i vlasnik Ilija Tokić uručivši donacije lokalnoj zajednici, u najboljem duhu otvaranja poslovnica u Hrvatskoj.