Nova Tokić aplikacija – kartica koja je tvoj digitalni suvozač!

Uz novu aplikaciju, koja je zapravo digitalna kartica vjernosti vozača i automobila, očekujte najjeftinije održavanje i najbrže popravke te brojne pogodnosti. Evo kako!

U proteklih osam godina Tokić kartica vjernosti okupila je više od 260 tisuća korisnika koji su u Tokić poslovnicama imali posebne cijene i pogodnosti. Uz Tokić aplikaciju sada odlazimo korak dalje i uz pomoć pametnih telefona za svaki auto i njegovog vozača nudimo bolje cijene, bržu uslugu i brojne pogodnosti.

 

Kliknite na link i upoznajte sve mogućnosti i funkcionalnosti nove Tokić aplikacije – upoznajte svog digitalnog suvozača

 

Jednostavno, Tokić aplikacija za početak zamjenjuje klasičnu plastičnu karticu, jer mobitel uvijek imate sa sobom, pa uz povoljnije cijene nova aplikacija istovremeno za vas nudi lepezu mogućnosti i čuva sve vaše račune! Što je sjajno ako robu želite vratiti ili realizirati jamstvo. I to je samo početak!

Top cijene i bodovi za redovito održavanje

 

Kao alat za svakog vozača i naše vjerne kupce, aplikacija ulogu ‘digitalnog suvozača’ ispunjava tako što vozaču ili vlasniku olakšava svakodnevicu. Ako je potrebno samo održavati ispravan auto, Tokić aplikacija će vam pomoći da to činite s odabranim asortimanom po najjeftinijim cijenama. Svaka kupnja bit će nagrađena bodovima koje ćete moći iskoristiti već tijekom sljedeće kupnje.

 

Diskretno ćete dobivati sve informacije o akcijama, posebnim pogodnostima, o terminu vašeg servisa za koji ćete biti spremni s potrebnim dijelovima, opremom ili tekućinama. Tu je uvijek i direktna veza s Tokić internetskom trgovinom, ako želite istraživati cjelokupnu širinu ponude.

Brzina za nenadane intervencije

 

S druge strane, ako se auto pokvari i potrebna je hitna intervencija, aplikacija će vam pomoći da na najbrži mogući način riješite problem. Kako? Otkrit će vam adrese i kontakte više od 3000 različitih servisera, kao i svih Tokić poslovnica u kojima ćete pronaći dijelove po najboljim cijenama.

Bez prepisivanja brojeva telefona ili otvaranja Messengera jednim klikom možete birati kontakt putem besplatnog telefona, Facebook messengera, aplikacije WhatsApp, e-maila, a s druge strane će vas čekati najveći pozivni centar u industriji s više od 30 zaposlenih. Uz Tokić aplikaciju nećete biti sami jer ona je vaš – digitalni suvozač!

 

Pogodnosti za svaki dan

 

Čak i ako nemate auto, Tokić aplikacija je praktična jer s njome parking jednostavno plaćate bez obzira u kojem se gradu nalazite. Bez obzira jeste li u Splitu, Osijeku ili Zagrebu, aplikacija će vam odmah ponuditi prave brojeve parkirnih zona i problem ćete riješiti bez prepisivanja.

Osim zabavnih i edukativnih sadržaja, tu su i konkretne financijske pogodnosti koje s aplikacijom ostvarujete kod naših brojnih partnera, a Tokić aplikacija vam i u tom slučaju čuva sve račune i zbraja troškove. Jer, ona je vaš – digitalni suvozač!

 

„S novom aplikacijom pod kontrolom imate troškove vezane uz vaše automobile, a usput ostvarujete brojne pogodnosti i čuvate račune važne za jamstvo na dijelove“

 

 

„Jeste li vlasnik vozila ili mehaničar? Korisnik je preko aplikacije direktno povezan i s Tokić webshopom, a profesionalni kupci i mehaničari imaju svoj poslovni profil s direktnom vezom s katalogom autodijelova TKAT“