Nova Tokić poslovnica u Kaštel Sućurcu !

Znate li nazive svih sedam Kaštela? Znate li da tih sedam naselja, koja svi pokušavaju nabrojati, zapravo čini jedno mjesto između Solina i Trogira, koje se naziva Kaštela i pokriva kojih 15 kilometara Kaštelanskog zaljeva?

Znate li da je Kaštel Sućurac najstariji i da je u njemu s radom počela velika Tokić poslovnica, koja će servisima i mehaničarima regije ponuditi dosad neviđenu podršku. Posjetite nas u novom modernom i ugodnom prostoru, gdje vas iza velikog parkinga i šest blagajni, bez gužvi, na oko 1500 m2 očekuje vrhunska usluga 14 zaposlenika i 4 vozila koja konstantno izlaze na dostave. Očekuje vas najširi asortiman u regiji za zajamčeno najbržom isporukom.

 

 

Što vozači imaju od toga?Rezervni dijelovi za sve vrste vozila sada su nikad bliže servisima. Zato popravak uz podršku servisnih savjetnika u poslovnici, može biti gotov u rekordnom roku. Život postaje lakši servisima, mehaničarima, a potom i vozačima. Osim rezervnih dijelova, poslovnica je bogato opremljena alatom i servisnom opremom, dodatnom opremom, kozmetikom i gospodarskim asortimanom.

Ponuda guma za aute i motocikle

Posebno poglavlje jest bogata ponuda guma, koje u Kaštelima možete birati uz asistenciju prodajnih savjetnika za gume. Pritom možete odabrati i felge, a svakako dobiti i savjet za najbližu ugradnju. Ponuda će zadovoljiti i vozače skutera te motociklista, koji osim kaciga i dodatne opreme za dvokotače, u Kaštel Sućurcu mogu pronaći i moto gume.

I za plovila?

Budući da cijenimo i čuvamo sigurnost u pokretu, ulažemo i u sigurnost kretanja na moru, pa u poslovnici možete pronaći i nautički program ulja, filtera, pasarela, bokobrana i druge korisne opreme. Riječ je o nautičkom programu kojeg kontinuirano razvijamo i koji je u ovom trenutku dovoljno širok za redovito održavanje.

Poslovnica u Kaštel Sućurcu, na adresi Ivana Pavla II 3A, ima i svoj pozivni centar kojeg direktno možete dobiti na 021 293 291, kao i putem e-maila P057@tokic.hr Svojom logistikom Tokić u Kaštel Sućurcu je naslonjen na postojeću veliku poslovnicu u centru Splita, na području TTTS-a, kao i na poslovnicu u Solinu, a povezana svakodnevnim dostavama iz centralnog skladišta.

Posjetite nas na novoj lokaciji istražite ponudu ili potražite savjet. Otvorni smo od

ponedjeljka do petka od 07-20h, a subotom od 8-13h. Vidimo se!

Sretan put i mirno more,

Vaš Tokić

Popis divnih šljunčanih plaže između Splita i otoka Čiova, na koje možete otići dok znate da je u blizini nova Tokić poslovnica, kao i naziv svih sedam Kaštela

  • Kaštel Štafilić: Plaže Divulje, Stari Resnik, Resnik, Bile i Gabine
  • Kaštel Novi: Plaža Porat
  • Kaštel Stari: Plaže Đardin, Štalija i Palace
  • Kaštel Lukšić: Plaže Rušinac, Šoulavy i Poštanski
  • Kaštel Kambelovac: Plaže Mala punta, Baletna škola, Bilajka i Torac
  • Kaštel Gomilica: Plaže Torac i Kamp
  • Kaštel Sućurac: Plaže Sokolana i Gojača