Nova Tokić poslovnica u Županji – uz auto dijelove, poljoprivredni i gospodarski program, čeka vas i bogata ponuda alata za garažu i kućanstvo

Županjska poslovnica mehaničarima osigurava raznovrsnost ponude i brzinu isporuke, a vozačima i hobi majstorima nudi bogat asortiman uz savjet educiranih prodajnih savjetnika

Nadomak gradske tržnice, u samom centru Županje, Tokić je otvorio potpuno novu poslovnicu čiji asortiman nadilazi sektor servisa i automehaničara, koristan svakom majstoru i vozaču između Drenovaca, Babine Grede i Otoka. Na 300 četvornih metara moderno uređene poslovnice kupcima je na raspolaganju više od 15 tisuća artikala, kao i šest educiranih zaposlenika.

Vodeći regionalni trgovac autodijelovima, pored čitavog asortimana dijelova za sve vrste vozila, od skutera do traktora i kamiona, u Županju je doveo bogati asortiman dodatne opreme i alata potrebnih svakom kućanstvu. Na policama su dostupni brendovi kao što su Hazet, Hector, SW Stahl, ali i niz drugih proizvođača u kategorijama ručnih, električnih, pneumatskih i hobi alata.

Izravno u Županju stigla je i prva hrvatska robna marka auto dijelova (TQ) koja okuplja preko 6.000 različitih artikala zajamčene kvalitete. Osim auto dijelova i alata, u ponudi su sve vrste tekućina i aditiva za motore i razne sustave, a uz ručne alate i rasvjetna tijela, grijalice za radione, uređaji za zavarivanje te gurtne.

U najkraćem roku moguće je preuzeti ili naručiti gume za osobne automobile, motocikle, teretna te poljoprivredna vozila. Nova poslovnica osim dostave na prag servisa, nudi i savjete iskusnih prodajnih savjetnika od kojih neki donose iskustvo iz mreže ovlaštenih servisa, dok su drugi uz redovite edukacije i sami bili mehaničari.

„Veseli me što i je ovaj kraj Slavonije dobio novi asortiman, ali i brzinu usluge te raspoloživost dijelova za kvalitetniji posao. Otvaranjem poslovnice u Županji Tokić uvodi i novi stanard u kupnju ovog asortimana – self-service model koji kupcima omogućuje da sami s polica odaberu artikle. Uz ponudu dijelova za motocikle, ali recimo i gume za poljoprivredne strojeve, a onda i najrazličitije alate, s novom poslovnicom u Županji profitirat će svaki majstor.

Šest djelatnika educirano je i spremno pomoći svakom kupcu sa savjetom i uputom oko pojedinog artikla“, ustvrdio je Mato Vuković, voditelj poslovnice koji iskustvo donosi iz Slavonskog Broda i već 17 godina u suradnji s Tokićem prati tržište.

Prilikom svečanog otvorenja poslovnice upriličen je i tradicionalni blagoslov, kao i uručenje donacija Obrtničko-industrijskoj školi Županja te udruzi „Vjera i svjetlo“ koja brine o djeci s poteškoćama u razvoju. Radno vrijeme poslovnice Tokić Županja na adresi Trg prof. Martina Robotića 7 je radnim danom od 7 do 20 sati, te subotom od 8 do 15 sati.

Tokić Grupa danas u Hrvatskoj i Sloveniji, gdje posluje kao Bartog, ima preko 140 poslovnica – barem jednu unutar 20-ak minuta vožnje, pored kojih svaki serviser na raspolaganju ima opciju on-line naručivanja uz dostavu. Svaki privatni kupac raspoloživost robe može doznati jednostavnim pozivom na besplatni telefon 0800 5775 ili porukom na WhatsApp 091 123 5775, gdje je na raspolaganju za sve upite pozivni centar Tokića.

O Tokić Grupi

Tokić Grupa vodeći je regionalni distributer auto dijelova i popratne opreme s ponudom 300 najpoznatijih svjetskih brendova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila, te izvozi u 14 zemalja diljem Europe. Zastupljena je s više od 300 tisuća proizvoda u više od 140 poslovnica diljem Hrvatske, te kroz tvrtku Bartog sa 40 poslovnica u Sloveniji, a upravlja i servisnom mrežom na 60 adresa te vlastitim edukacijskim centrom TEC.