Novi Tokić u Zaboku – najmodernija poslovnica u Hrvatskoj s deset zaposlenika i jedinstvenim iskustvom kupnje

Zabočka regija dobila je novu razinu kvalitete i dostupnosti asortimana za održavanje vozila, a uz veliku širinu profesionalnih i hobi alata, dodatne opreme i gospodarskog programa tu je i tim prodajnih savjetnika

Prateći visok standard uređenja nacionalne prodajne mreže, Tokić je na vratima Zagorja svečano otvorio poslovnicu, koja se proteže na 1.300 četvornih metara i nadmašuje dosadašnje iskustvo aftermarket poslovanja u Hrvatskoj. Već tijekom prvih dana rada, pokazalo se da novi prostor nadilazi očekivanja svakog posjetitelja, i to ne samo veličinom, već i raspoloživošću cjelokupnog asortimana s kojim je Tokić u regiju doveo servisno-alatnu destinaciju zanimljivu svakom profesionalnom, a onda i hobi majstoru.

Nova poslovnica je servisima u regiji, ali i svakom privatnom kupcu u potrebi za alatom i opremom, naravno i dijelovima, donijela standard kakav zaslužuje jedna od nerazvijenih gospodarskih zona u Hrvatskoj. Na prometnom izlazu s autoceste Zagreb-Krapina, u poslovnoj zoni pred Zabokom, dobro vidljiv iz dvorca Gjalski i čitavog kraja, Tokić je sada i ovdje uvijek svima usput i lako dostupan. Nekada su se u ovom prostoru prodavali automobili, a mi sada nudimo dijelove i opremu za sve vrste vozila što dovoljno govori u novoj razini iskustva kupnje“,  istaknuo je Ivan Šantorić, član uprave Tokić Grupe.

Na policama nove poslovnice dostupan je i širok asortiman popratne opreme, poput tekućina za njegu i održavanje vozila, ulja i akumulatora, aku- i pneumatskog alata, ključeva i pomagala, pa čak i usisavača te uređaja za zavarivanje. Tu su i programi koji uključuju dizalice, ponudu guma za osobne automobile, dok su gume za gospodarska vozila i traktore na čuvanju u skladištu. Krilatica „Pronaći ćeš u Tokiću“ i u ovoj je poslovnici u potpunosti opravdana zbog trenutačne dostupnosti željenih artikala svjetski poznatih brendova kao što su Makitu, SW-Stahl, Hazet ili Hector.

Zabočkoj regiji i vozačima na raspolaganju su i savjeti deset zaposlenika, među kojima je i specijalist za bogatu ponudu gospodarskog programa, od kojih je čak osam novozaposlenih iz regije, što je također podiglo kvalitetu usluge na novu razinu. Uz izuzetnu zalihu i raznovrsnost rezervnih dijelova, Tokić vozačima i serviserima omogućuje mogućnost biranja alternativnih dijelova preko 300 svjetskih proizvođača u različitim cjenovnim razrednima.

„Jedva sam čekao počnemo s radom jer nam ovakvi kapaciteti poslovnice omogućuju da ponudimo svoj maksimum. To je pravo zadovoljstvo i kupci će to sigurno osjetiti, pa u poslovnicu rado svraćati i mimo dnevnih dostava, razgledati novi asortiman i opustiti se uz korisne informacije“, naglasio je Saša Crnec, voditelj poslovnice okružen timom ljudi koji dijeli njegov entuzijazam.

Prilikom svečanog otvorenja poslovnice upriličen je i tradicionalni blagoslov, kao i uručenje donacija Srednjoj školi Zabok te Domu za odrasle Mirkovec.

Radno vrijeme poslovnice Tokić Zabok na adresi Prilaz dr. Franje Tuđmana 3a je radnim danom od 7 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati. Svaki kupac raspoloživost robe može doznati jednostavnim pozivom na besplatni telefon 0800 5775 ili porukom na WhatsApp 091 123 5775, gdje je pozivni centar Tokića na raspolaganju za sve upite.

O Tokić Grupi

Tokić Grupa je vodeći regionalni distributer dijelova, guma, alata, dodatne i profesionalne servisne opreme s ponudom od preko 300 najpoznatijih svjetskih brendova za sve vrste osobnih i teretnih vozila, s programima za motocikle, poljoprivredu i industrijski asortiman. Cjelovita ponuda zastupljena je s više od 300 tisuća proizvoda među kojima su i privatne robne marke, a raspoloživa je kroz više od 140 poslovnica diljem Hrvatske, te kroz tvrtku Bartog s 40 poslovnica u Sloveniji. Izvozi u 14 zemalja Europe, a pored toga Tokić Grupa upravlja i servisnom mrežom na 60 adresa te vlastitim edukacijskim centrom TEC.