Novi Tokić webshop! Spoj novih tehnologija, 30-godišnjeg iskustva i vrhunske usluge.

Uz veliko iskustvo u digitalnom poslovanju pokrenut je novi webshop.tokic.hr koji zaokružuje uslugu najšire mreže poslovnica, najbogatijeg asortimana i podrške velikog pozivnog centra

Znate li da svaki četvrti stanovnik zapadnoeuropskih zemalja potrepštine za svoje vozilo kupuje online? Da bi i Hrvatska uskoro mogla za njima, pokazuje primjer nove online trgovine u bojama vodećeg regionalnog distributera autodijelova.

Brojke koje Tokić čuva na svojim zalihama – preko 300 brendova i 400.000 artikala auto opreme i alata, kozmetike, auto dijelova, poljoprivrednog, moto i gospodarskog programa, odsad je dostupno u novom webshop.tokic.hr.


Tokićeva web trgovina specifična je i po podršci pozivnog centra, iz kojega više od 20 stručnjaka pruža potpunu podršku u donošenju odluka i kvaliteti kupnje, uživo, radnim danom od 8 do 20 i subotom od 8 do 15 sati. Tokić svojim kupcima time jamči preciznost izbora kompleksnih auto dijelova, informiranost i sigurnu dostavu – ovisno o preferencijama – u poslovnicu ili na kućnu adresu! Kupcu koji nije siguran u najbolji izbor zamjenskog dijela ili opreme za svoj auto, agenti će odabrati najbolji artikl i poslati personaliziranu ponudu. Za one koji se žele educirati o kvalitetnom održavanju vozila, Tokićevi stručnjaci redovito pišu informativne i relevantne članke koji pomažu pri donošenju odluke o kupnji, ali i sigurnoj vožnji.

Uz postojeće interne digitalne kanale za poslovanje s profesionalcima i mehaničarima, novi webshop je također usko povezan s poslovnicama koje su vozačima uvijek usput. Uz iznimku dijela otoka, do najbližeg Tokića treba vam maksimalno 35 minuta, a u svakoj poslovnici kupce očekuju prodajni savjetnici i iskustvo kupnje dijelova po najvišim europskim standardima.

 
Dosadašnja komunikacija sa stručnjacima za autodijelove i dalje je dostupna putem WhatsApp kontakta 091 123 5775 i besplatnog telefona 0800 5775, kao i putem društvenih mreža (linkovi na FB, Ig, Ln) koje sada broje više od 60.000 pratitelja.

Osim po pouzeću (gotovinom ili karticom), plaćanje je moguće jednokratno i u ratama, putem fintech aplikacija i uz certificiranu sigurnost online plaćanja.