Split i Dalmacija dobili najbolju Tokić poslovnicu u Hrvatskoj

split1

Nova trgovina u Splitu i Dalmaciji donijela je i novi distribucijski HUB koji će kupcima dostavljati naručenu robu svaka dva sata. Posebnost nove poslovnice je iznimno velik prodajni dio, ali i nikad veća pokrivenost specijalnih programa kao što su gospodarski i moto program, gume, industrijski program, nautika

U naselju Kamen u Splitu Tokić je otvorio potpuno novu i dosad najveću poslovnicu u Splitu s impresivnim prodajnim i skladišnim dijelom. Poslovnica je službeno otvorena u petak 18. lipnja, a ukupno se proteže na 2250 m2 gdje čak 18 zaposlenika upravlja s preko 40.000 artikala. Specijalni prodajni savjetnici kvalitetu usluge dižu na najvišu razinu, a novo posebno iskustvo kupnje proizlazi i iz otvorenog prodajnog dijela na čak 300 m2.

Split je s novom poslovnicom u vlasništvu Tokića dobio nikad veći centar autodijelova, ali i reprezentativni ogledni primjerak poslovnice od koje će profitirati čitava Dalmacija. Na strateški odabranoj lokaciji nova poslovnica preuzima i ulogu regionalnog distributivnog centra (HUB-a) sa čak sedam dostavnih vozila koja će partnerima dostavljati dijelove svaka dva sata.

„Riječ je o prvoj ovako uređenoj poslovnici u Splitu, a projektirali smo ju s ciljem da partneri i kupci u tom izložbenom prostoru odmah mogu sagledati širinu asortimana, s naglaskom na gume, alate i servisnu opremu. Otvorenjem jedne od najmodernijih trgovina u Hrvatskoj zaokružili smo prvi dio ovogodišnjeg preslagivanja i jačanja tržišne pozicije grupe u dalmatinskoj regiji. Naš novi centar u Splitu nije samo maloprodaja, već su važna logistička poluga za čitavu servisnu uslugu Dalmacije, kao i tvrtku Bartog. Nema nikakve sumnje da će naši poslovni partneri i svi kupci od Zadra do Dubrovnika vrlo brzo moći iskoristiti sve pogodnosti suradnje s Tokić grupom“, izjavio je Ivan Šantorić, član Uprave Tokića.

Nova splitska poslovnica omogućit će dostupnost proizvoda najviše kvalitete u kategoriji osobnih vozila, ali i nikad bogatijeg gospodarskog programa, moto programa, te rastućeg programa nautike, koji će upravo u Splitu imati poseban naglasak. Svakako, tu je i široka ponuda s kojom Tokić zaokružuje sve potrebe kako privatnih tako i poslovnih kupaca.

Svečanom otvorenju poslovnice nazočilo je oko 200 uzvanika, partnera i poslovnih gostiju, a Tokić je nastavio tradiciju blagoslova poslovnice te donacijama lokalnoj zajednice; Dječjem domu Maestral u Splitu te Obrtno tehničkoj školi Split.

Nova splitska poslovnica nalazi se u Ulici 4. Gardijske brigade 43, lokalnom stanovništvu poznatija kao lokacija TTTS, prostor bivše tvrtke Robot, te kupcu na raspolaganje stavlja sav kapacitet Tokića kao vodećeg regionalnog distributera autodijelova i guma, s preko 300.000 artikala.