Tokić EUROludilo – osvoji nagrade s Tokić aplikacijom!

U periodu od 20.05. do 08.06.2024., sve fizičke osobe članovi programa vjernosti koji obave kupovine u Tokiću u minimalnom iznosu od 99 € prilikom kojih se identificiraju Tokić aplikacijom, osvajaju navijački poklon;

  • za potrošenih 99€ poklon navijačku majicu
  • za potrošenih 199€ poklon nogometna lopta Adidas Fussballliebe EURO24

Dakle, dovoljno je da ti treba novi akumulator ili 4 ljetne gume, u Tokiću ćeš uz odlične cijene dobiti i neki od must-have navijačkih rekvizita za nadolazeće Europsko prvenstvo.

 

Ponavljamo, važno je da:

  • si fizička osoba koja ima registiran račun na Tokić mobilnoj aplikaciji

  • prilikom plaćanja računa u Tokić poslovnici skeniraš Tokić aplikaciju

  • sve obavljene kupovine za vrijeme trajanja promocije se zbrajaju.

Osvojene nagrade će se podijeliti kupcima nakon završetka trajanja promotivnog perioda. Svaki kupac može osvojiti jednu nagradu.

 

Skini aplikaciju i ulogiraj se prije dolaska u Tokić poslovnicu kako bi ju nesmetano koristio (bolja internet konekcija ubrzava proces prijave).

PREUZMI TOKIĆ MOBILNU APLIKACIJU
  • Pogodnost se odnosi na ukupan iznos svih kupovina u razdoblju od 20.05. do 08.06.2024. ili do isteka zaliha identificiranjem Tokić mobilne aplikacije na prodajnim mjestima svih Tokić službenih poslovnica. Pogodnost ne vrijedi za kupovine ostvarene na webshopu ili kod Tokić franšiznih partnera. Pogodnost se odnosi samo na fizičke osobe članove Tokić programa vjernosti koji su korisnici Tokić aplikacije. Pogodnost ne ostvaruju pravne osobe, poslovni partneri Tokića koji imaju dogovorene posebne uvjete kupovine, članovi sindikata/kompanija s kojima Tokić ima dogovorene partnerske uvjete kupovine, te ostali mali ili veliki poduzetnici koji obavljaju kupovinu u Tokiću koristeći Tokić karticu vjernosti. Svi korisnici Tokić aplikacije koji imaju pravo na pogodnost će u svojoj Tokić aplikaciji pronaći vizual koji se odnosi na navedenu akciju. Fotografija poklona je simbolična i ne mora odgovarati stvarnom izgledu poklona. Pokloni će biti dodijeljeni kupcima nakon završetka promotivnog razdoblja.
  • Akcija se odnosi na ukupan iznos svih kupovina u razdoblju od 20.05. do 08.06.2024.