Ponosni sponzor dobrog rukometa i MRK Sesvete

vori rukomet

Početak 2021. obilježen dobrom poslovnom perspektivom donio je i potpisivanje sponzorskog ugovora tvrtke Tokić s rukometnim klubom MRK Sesvete. Potpisivanju ugovora pored predsjednika Uprave Tokića Ivana Gadže i COO Ivana Šantorića prisustvovali su predsjednik MRK Sesvete Josip Ćurković te sportski direktor Kluba, proslavljeni reprezentativac, Igor Vori.

Baš kao što je tvrtka Tokić proizašla iz lokalne zajednice i prerasla ideju malog trgovca autodijelovima tako i MRK Sesvete nadilazi ideju malog rukometnog kluba. Štoviše, seniori MRK Sesvete već treću sezonu igraju Premijer ligu, a u sklopu kluba rukometna škola okuplja više od 250 polaznika, u selekcijama i osnovnim školama na području Sesveta.

Nesumnjivo je kako je pred MRK Sesvete blistava sportska budućnost kroz koju će, uz 9 škola i 10 trenera, sigurno profitirati cjelokupna kvaliteta hrvatskog rukometa. Razvoj mladih talentiranih sportaša iz lokalne zajednice najbolji je oblik ulaganja u društvo. Zato se u budućim utakmicama, pogotovo u dvorani SŠ Jelkovec, kada to dozvole uvjeti, u navijanju pridružuje i ponosni sponzor Tokić.