Za upravljanje servisom nije dovoljno samo iskustvo

upravljanje servisom

Seminar nazvan Upravljanje servisom, temelj je kvalitetnog rada svakog servisa. Možda je samo naizgled trivijalan, ali velik je gubitak bilo kakvo ulaganje u opremu ili procese, ako osnovni operativni procesi nisu dobro postavljeni.

Organizacija i pravi pristup su pola posla

Svaki vlasnik servisa barem se jednom upitao je li tog dana posao mogao obaviti bolje, više i na veće zadovoljstvo stranke. Ponekad za to nije dovoljno iskustvo i želja, već je potrebno i znanje o dobroj organizaciji posla u servisu. Pravilan pristup klijentu i razgovor s njim o njegovu problemu, dat će dovoljno vremena za pronalaženje rješenja i popravak bez nejasnih detalja ili nesporazuma oko roka za popravak. Zvuči jednostavno, ali u praksi to često nije tako!

Danas nije dovoljno samo biti dobar majstor u svom servisu, već je potrebno i vođenje servisa, evidencije, raspored rada te akvizicija novih stranaka. Sve to može se postaviti kroz jedan temeljit i dobar sustav, koji će vam pomoći da optimizirate svoj svakodnevni rad i da ciljano pridobijete nove, zadovoljne stranke.

upravljanje servisom

Sadržaj seminara Upravljanja servisom

  • Profesionalni odnos sa strankama
  • Zadovoljstvo stranke
  • Pravilno planiranje djelatnosti i provođenje istoga
  • Optimizacija poslovanja
  • Optimizacija radnih procesa unutar radionice
  • Planiranje dugoročnih investicija i njihovo provođenje
  • Planiranje razvoja poslovanja

Cilj seminara Upravljanja servisom

Cilj seminara Upravljanja servisom je da polaznik stekne nova gledišta vezano za optimizaciju svog poslovanja i svakodnevnih radnih procesa. Pravilno prepoznavanje potreba stranke i na koji način voditi komunikaciju. Polaznik će imati širu sliku, kako treba usmjeriti svoje poslovanje da bi ono imalo najbolje izglede za razvoj. Također, naučit će kako pravilno motivirati djelatnike da daju i svoje prijedloge i ideje za razvoj poslovanja.

Prijavite se na seminar Upravljanja servisom

Rezervirajte svoje mjesto na seminaru Upravljanja servisom u Tokić Edukacijskom Centru već danas! Prijava je čas posla, a sve što trebate napraviti je javiti se putem online obrasca za prijavu!