ACC Buljubašić: evolucijom do savršenstva

ACC Buljubasic

Neprestana nadogradnja i usavršavanje na temeljima tradicije duge gotovo 40 godina, servisni centar ACC Buljubašić pretvorili su u pravu “svemirsku stanicu” kada je riječ o održavanju i popravku automobila!

40 godina tradicije

Kada uđete u prostor sa zida će vas pozdraviti čak 47 različitih diploma vezanih za specijalizacije djelatnika i voditelja. Pored toga, ACC Buljubašić kao obiteljska tvrtka uspješno provodi projekt “Povećanje konkurentnosti tvrtke nabavom opreme i adaptacijom prostora”.

Zato kada zbrojite znanje koje su donijele diplome s implementacijom čak 26 različitih strojeva i alata u obnovljenom prostoru, financirano dijelom iz EU fondova, izvrsnost ovog osječkog servisa je neupitna. Vjerojatno otac Stjepan-Stipe Buljubašić o tome nije ni sanjao kada je 26. lipnja 1980., nakon godina rada u Njemačkoj, u Mercedesu, pokrenuo obiteljski obrt. Riječ je o uobičajenom i hvale vrijednom procesu stvaranja u kojem je otac zarađeni kapital usmjerio u domaću proizvodnju. Izgrađene su tri velike hale, a rezultat nije izostao.

Tehnologija, znanje i iskustvo sinonim su za ACC Buljubašić

Upravo na istoj toj lokaciji, koja se proteže na oko 3.000 četvornih metara, posao uz veliki entuzijazam i predanost danas vodi Dinko Bukvić-Buljubašić. S jasnim ciljem koristi sve mogućnosti najnovijih tehnologija, ali ne napušta ni temeljne vrijednosti.

Kroz 3 desetljeća servis se razvio doslovno u svim smjerovima. Danas broji čak 14 djelatnika, koji vas u Osijeku očekuju s 9 dizalica i 2 kanala. Ne tako davno, u odvojenom objektu, kao zasebna poslovna jedinica uspostavljen je odjel limarije i lakirnice. Stoga u ACC Buljubašiću zaista možete pronaći sve na jednom mjestu, a upućeni jako dobro znaju i za sklonost servisa prema starodobnim automobilima, pogotovo marke Mercedes.

ACC Buljubašić je ostvario i 100-postotni uspjeh na testu izvrsnosti servisa! Svemu tome je ponovno pridonijela tehnologija u sprezi sa znanjem i iskustvom. Sam servis je opremljen i velikom Boschevom linijom na kojoj su valjci i treskalica, a tu je i najmodernija 3D-optika za podešavanje geometrije kotača. Bez dobre dijagnostike nema dobrog rješenja, pa na policama spremne stoje dvije Boscheve dijagnostičke jedinice, originalna Mitsubishijeva, VW-ova, dijagnostika za Renault i PSA-koncern i jedna za Opel.

ACC Buljubašić

Ideja nije biti prvi već najbolji

Koliko voditelj Dinko sa servisom gleda daleko unaprijed vidi se na svakom koraku poslovanja, jer ideja nije biti prvi već najbolji. Puno se ulaže u kompletan komfor klijenta i cjelovitost usluge, pa servis nudi i opciju “ključ u ruke”. Pritom vozač, ako nema vremena, može predati automobil, a
djelatnici ACC Buljubašić vozilo će odvesti na tehnički pregled, riješit će osiguranje i pripremiti vozilo za nastavak vožnje.

Jednostavno nema pitanja bez odgovora jer ovaj je servis opremljen i eko-testom za benzin i dizel s najnovijim sondama. Uslugom ispred svih nije samo krilatica već način života u ACC Buljubašić. Stoga ne čudi što su djelatnici kroz pristup Tokićevoj mreži iskoristili sve seminare TEC-a, ali i druge opcije koje otvara ulazak u tako snažnu mrežu.

Prigrlio je i sve korporativne standarde, a koliko se trudi biti ispred ostalih najbolje otkriva činjenica da je klijentima na raspolaganje stavio čak 7 besplatnih zamjenskih vozila. U voznom parku je i posebno opremljeno pick-up vozilo, koje je prava mala radionica na kotačima za brz i učinkovit izlazak na teren. Najvažnije što trebate znati jest da u ACC Buljubašić možete doći popraviti svoj automobil s utvrđivanjem simptoma i postavljanjem dijagnoze, a ne samo zamijeniti dio koji je zatajio.

Pored svih uobičajenih usluga ACC Buljubašić nudi:

 • reparaciju elektropokretača
 • reparaciju alternatora
 • kompletan servis klimauređaja
 • strojno čišćenje ubrizgavanja
 • isprešavanje ležajeva
 • 3D optiku terenskih, osobnih i
  teretnih vozila
 • uslugu termolakirnice
 • dekarbonizaciju
 • ispitivanje sustava vakuuma
 • uslugu varenja ispuha
 • ultrazvučno čišćenje injektora
 • dijagnostiku