ACC Siget: najveća hrvatska momčad servisera

ACC Siget

Nadaleko poznata zagrebačka adresa sa stanicom za tehnički pregled, ACC Siget, naoružana je s više od 15 servisnih pozicija i isto toliko servisera, pa samo u jednom danu može obraditi više od 100 automobila.

Zagrebački gigant kojeg je teško nadmašiti

ACC Auto Siget je zagrebački gigant, koji rijetki servisi mogu nadmašiti
veličinom, brzinom i svestranošću. To je najveći servis u ACC mreži, a sigurno i jedan od najvećih, ako ne i najveći općenito servis u Hrvatskoj. Jer teško je i zamisliti radionicu, koja može ponuditi čak 11 dizalica, 2 kanalne pozicije te još 5 slobodnih natkrivenih pozicija za slobodan servis, a onda i 15 servisera.

100 vozila u jednom danu? Čas posla!

Velika ekipa sjajno funkcionira s razmjenom informacija i zapravo je riječ o sjajno uigranoj momčadi. Nema tog problema, kojeg reprezentacija servisera iz ACC Siget ne može riješiti u najkraćem mogućem roku. Na koncu, upravo je to i razlog što ovaj servis u jednom danu uspije ‘progutati’ više od 30 automobila na redovnom servisu i još toliko na ispitnoj stanici za test prigušenja amortizera i sila kočenja. U vrijeme izmjene zimskih i ljetnih guma servisom prođe još 70 vozila.

Izuzetna dinamika naslonjena na veliko korporativno iskustvo ATR-ove mreže vrlo brzo stvara iskusne mehaničare. No, u Sigetu ne nedostaje ni stručnjaka s majstorskim ispitima, a čak troje servisera ima najviši majstorski ispit za mehaničara, električara i limara.

Kao veliku i obostranu pogodnost svakako treba istaknuti usku povezanost s Auto klubom Siget koji godišnje odrađuje više od 40 tisuća tehničkih pregleda, a na koji je ACC Auto Siget doslovno naslonjen. Dakako, to je
istovremeno i izvor važnih informacija, zbog tolikog protoka automobila, o svim vrstama problema, o novostima i trendovima.

ACC Siget

ACC Siget opravadava povjerenje svojih klijenata

Popularnost ove adrese utoliko je veća jer u ACC Auto Siget svi članovi HAK-a imaju pogodnosti u obliku besplatnog pregleda prije tehničkog pregleda, montaže guma ili testiranja kočnica i amortizera.

Jednostavno, ovo je lokacija na kojoj možete dobiti kompletnu uslugu, bez obzira je li riječ o dijagnostici, balansiranju guma, elektronici, limariji, lakiranju. Najveća domaća momčad servisera spremna je na sve zadatke uz veliku podršku dijelova, ali i alata te servisne opreme s polica tvrtke Tokić.