ACC Ivandija: kada se stvari razvijaju kako treba

acc ivandija

Ako se u ACC Ivandija nešto mijenja, onda je to sigurno promjena na bolje. Servis se modernizirao na najfinijim razinama i čitavo svoje djelovanje podignuo na najvišu razinu.

Tradicija, ambicija i iskustvo

Kada je 1992. Tomislav Ivandija otvorio servis odmah je u svojoj garaži postavio visoke standarde, a danas to na najbolji mogući način prati i modernizira sin Vedran, čije iskustvo također prelazi 15. godišnjicu. Dio tima čini i majstor Zvonko, čije je iskustvo jednostavno neprocjenjivo.

Temelj uspjeha pronašli u modernom pristupu i transparetnosti

Znate li gledati, odmah ćete vidjeti s čim imate posla! Odmah ćete prepoznati je li riječ o profesionalcima i o serviserima koji su spremni na novu tehnologiju. Oni koji su predani svom poslu jednostavno zrače! S druge strane, ako ne znate o čemu govorimo – najprije posjetite ACC Ivandija u Osijeku. Dovoljno je za početak posjetiti njihovu web stranicu, jer već ona otkriva kako je riječ o modernom, jasnom i transparentnom pristupu poslovanju.

Tamo ćete lako pronaći sve vrste usluga koje servis nudi potkrijepljene točnom informacijom, ali i fotografijama alata s kojim se radovi izvode. Uz znanje i iskustvo majstora to je najbolji dokaz vjerodostojnosti. Također, koliko je ACC Ivandija povezan sa svojim klijentima najbolje svjedoči njihova Facebook stranica. Ona je ogledalo modernog i kvalitetnog pristupa s transparentnom komunikacijom, gdje svatko može napisati što misli. Tamo možete pratiti ažurnost samog servisa i mehaničara, a brzo će vam odgovoriti i korisnom informacijom ili konkretnim savjetom. U galerijama fotografija lako možete pratiti zanimljive zahvate s kojima se servis bavi, ali možete vidjeti i flote vozila koje održava. Na koncu, tamo ćete doznati i kako ostvariti trajni popust ili neke slične pogodnosti.

Kvaliteta kojoj se klijenti vraćaju

ACC Ivandija posluje već 38 godina i tko god je samo jednom u njihovoj radionici servisirao automobil uvijek se vratio. Osim takvog jamstva i ugleda, koje je najteže postići, nude i konkretno jamstvo na svoj rad. Od početka 90-ih godina, ACC Ivandija je kao radionica prošla sve faze sazrijevanja do razine vrhunskog servisa. Danas je to jedan od rijetkih servisa u regiji koji nudi čak 6 servisnih pozicija i koji rado zaprima vozila iz gospodarskog programa. Također, u ACC Ivandija možete pronaći i stanicu za test amortizera, što vam iskreno preporučujemo, jer ispravnim amortizerima čuvate sebe i druge u prometu, ali i svoj automobil. Neispravni amortizeri stvaraju primjerice problem kočnicama, voznim osobinama, elektronici i upravljanju.

ACC Ivandija opremljen je vrhunskim dijagnostikama, pa je sjajno mjesto za pregled rabljenih vozila prije kupnje. U rano proljeće i kasnu jesen lokacija se dodatno popularizira jer je tu i hotel za gume, a sam servis opremljen je s dvije montirke i balansirke.

Nema pitanja ili problema na koje vam u ACC Ivandija ne mogu trenutačno ponuditi rješenje. Jedan im je klijent na stranici dobro napisao: “Ako se i odselite u Irsku, ja ću kod vas dovoziti automobil na servis”. Takva razina usluge zaista se rijetko pronalazi.

Što od usluga nudi ACC Ivandija?

 • Brzi servis
 • Punjenje i servis klima uređaja
 • Izmjena, balans i hotel guma
 • Test amortizera
 • Test izmjena i punjenje akumulatora
 • Električarski radovi
 • Izmjena razvoda
 • Popravak kočionog sustava
 • Ispušni sustav
 • Izmjena seta kvačila
 • Dijagnostika
 • Dizalice za teretni program