ACC Šimunić: usredotočeni na uslugu

ACC Simunici

Sistematizacijom posla s fokusom na usluge u kojima je najbolji, bez nepotrebnog rasipanja energije na marginalne djelatnosti, ACC Šimunić svakodnevno dokazuje svoju izvrsnost!

Prvi ACC servis u Hrvatskoj

U servis ACC Šimunić uvijek je lijepo svratiti, kako nama tako i
svim klijentima koji prepoznaju sve vrijednosti koje su braća Dario i Igor Šimunić kroz godine izgradili. Riječ je o prvom servisu koji je u Hrvatskoj prepoznao vrijednosti ATR-ove servisne mreže Auto Check Center. Bilo je to još 2013. godine, što se u svijetu servisa može smatrati i davnim jer u godinu dana jedna servisna jedinica može nekoliko puta promijeniti smjer poslovanja.

Jasan fokus na elektrici i mehanici

Fokusirani kapetan za kormilom servisa ACC Šimunić, jako dobro zna i drži svoj smjer i to prepoznaju svi njegovi klijenti. Oduvijek je poznato, na ovoj su adresi serviseri usmjereni na elektriku i mehaniku, bez distrakcije i preuzimanja poslova zbog kojih se ne bi mogli posvetiti primarnom zadatku – klijentu s problemom! I to je razlog zbog kojeg se vozači vraćaju na ovu adresu.

Na velikom parkiralištu servisa, koje je uvijek puno, lako ćete doznati pravu servisnu informaciju i informirati se o nekom rabljenom vozilu. ACC Šimunić od svojih početaka prati najviše standarde ACC mreže, kako po pitanju edukacije, tako i u opremljenosti servisa.

ACC Šimunić

Stalna modernizacija, poboljšanja i unaprjeđenja ključ su uspjeha

Servis djeluje na površini od oko 200 četvornih metara organiziranih za vrlo jednostavan prijem i izmjenu vozila. Broj dizalica s nekadašnje dvije narastao je na četiri, dok je broj djelatnika narastao na pet iskusnih servisera.

No vrlo brzo će uslijedit i dodatno osvježenje servisnim pozicijama i kadrovima. Otkad je pristupio ACC mreži, pa čak i od vremena kad je otac vodio servis, ekipa servisa Šimunić sklona je stalnom moderniziranju, poboljšanjima i unaprjeđenju. Posljednji dokaz tomu su i ispitni valjci za kočnice, kojima se ACC Šimunić opremio. U konačnici, to je servis u
koji je dovoljno samo jednom doći da bi mu ostali vjerni i uvijek mu se vraćali.