Jamstvo proizvođača febi: obećanje kvalitete kao dodatna vrijednost

febi jamstvo

28/01/2020

Njemačka kvaliteta febi proizvoda postala je prava konstanta za što je zaslužno i iskustvo u obradi metala dugo 175 godina. Ovi stručnjaci nude proizvode visokog stupnja sigurnosti i trajnosti, a od sada daju trogodišnje jamstvo za zamjenske dijelove.

3 godine jamstva proizvođača febi

Sve više globalnih kompanija ima proizvodne pogone širom svijeta, no febi ostaje vjeran svojoj konstantnoj kvaliteti s oznakom “Made in Germany”. Kako bi podvukli visoke standarde kvalitete proizvoda, febi daje trogodišnje jamstvo proizvođača za sve njihove zamjenske dijelove – koji prelaze zakonom propisane garancije. To je njihovo obećanje kvalitete, što je uistinu dodatna vrijednost! Oslonite se na njihove testirane proizvode, OE usklađene kvalitete i iskoristite posebnu pogodnost jamstva.

Gospodarski program u Tokiću bogat febi dijelovima

Febijeva proizvodna linija od preko 30.000 različitih dijelova za putnička i teretna vozila nudi kompletan i kontinuirano prošireni asortiman proizvoda za profesionalnu reparaturu vozila. Isporuka na vrijeme odnosi se na preko 140 zemalja, dok njihova ponuda broji više od 250 amortizera za kamione, autobuse, prikolice i vozila za specijalne namjene. Pored toga, tu je i izuzetno bogat asortiman zračnih jastuka koji osigurava sva rješenja za osjetljiv sustav ovjesa. Uz visoku razinu udobnosti, sa zračnim jastucima se povećanjem ili smanjenjem tlaka zraka lako regulira visina ovjesa na kamionima i autobusima.