MEYLE HD

Nova i ekološki prihvatljiva rješenja za radionice u našoj jubilarnoj godini

• Ekspertizu za rezervne dijelove u proizvodnji i inženjeringu MEYLE pokazuje već 20 godina

• Poticaji održivosti neovisnog aftermarket tržišta (IAM): klimatski neutralna proizvodnja HD-dijelova za upravljanje i ovjes od 2022.

• Širenje portfelja tehnički unaprijeđenih HD-rješenja za električna i hibridna vozila

MEYLE kao specijalist za rezervne dijelove predstavio je prvi tehnički poboljšani MEYLE HD proizvod. Kako bi obilježili svoju 20. obljetnicu, eksperti sa sjedištem u Hamburgu postavili su smjer razvoja svoje HD-linije proizvoda: inovacija električnih i hibridnih vozila. Kao vodeća tvrtka na tržištu nezavisnih proizvođača zamjenski dijelova MEYLE je prvi pokrenuo liniju proizvodnje upravljačkih sustava i ovjesa uz neutralnu emisiju CO2.

Kako bi unaprijedio originalne rezervne dijelove i dopustio vlastitim inženjerima da ih učine pouzdanijima, izdržljivijima i održivijima; MEYLE je lansirao HD-liniju proizvoda 2002. Isto tako, MEYLE je bio prvi proizvođač na tržištu s četverogodišnjim jamstvom što čini još i danas – revolucionarno u IAM-u. Kupci i radionice su otad ubrali plodove stalno rastućeg HD portfelja. Tehnički poboljšani rezervni dijelovi traju dulje i štede vrijeme radionicama te novac krajnjih kupaca. Trenutno MEYLE ima asortiman s više od 1650 dostupnih rezervnih dijelova u HD kvaliteti, a novi se dodaju svake godine. MEYLE u svojoj jubilarnoj godini postavlja važan smjer za budućnost, strateškim širenjem svojih HD rješenja za električna i hibridna vozila. Čini to najavom prve klimatski neutralne linije proizvoda u IAM za područje upravljanja i ovjesa. Kao jedan od prvih proizvođača u IAM-u, MEYLE skreće pozornost na nadolazeće kupce i zahtjeve tržišta u području održivosti, a to naglašava vezu između tehnologije i održivosti za MEYLE kao tvrtku.

Činiti stvari boljim vođeni principom MEYLE HD

“Volimo tehnologiju i možemo precizno uočiti čak i najmanje nesavršenosti”, Stefan Bachmann, voditelj sektora upravljanja i ovjesa, objašnjava pristup iza HD-a. Ono što ga u poslu posebno fascinira jest strast za tehnologijom i usavršavanjem, kako kaže Bachmann: ‘Rastaviti stvari, analizirati ih, tehnički doraditi, testirati i potom staviti u proizvodnju. Ovo je naš više stupanjski MEYLE HD princip, koji vodi do novog MEYLE HD dijela. Ne možemo si pomoći, a da ne pogledamo stvari izbliza. Iz principa.’

Za inženjere, poseban vrhunac složenog procesa optimizacije je razvoj prvog prototipa nakon utvrđivanja slabosti, traženja uzroka, daljnjeg razvoja i bezbrojnih testova. Serijska proizvodnja koju proizvođač sa sjedištem u Hamburgu uglavnom izvodi u vlastitim proizvodnim pogonima i lansiranje proizvoda nisu kraj. Uvijek postoji sljedeći izazov na horizontu koji pokreće i inspirira inženjere.

Pionirski duh je u MEYLE DNK

„MEYLE HD činimo prepoznatljivim na tržištu svojim inovacijama i jubilarno kampanjom. Za nas, dobro uspostavljena linija proizvoda predstavlja ono što je oduvijek razlikovalo našu tvrtku: pionirski duh, inovativno razmišljanje i ambiciju kroz koje uvijek razvijamo najbolji proizvod za naše kupce i mehaničare. Potraga za najboljim također je dio našeg DNK, kao i koncept održivosti,“ kaže dr. Karl J. Gaertner, predsjednik Izvršnog odbora u MEYLE AG. MEYLE prati i podržava kupce i servise kao snažan partner, pa predviđa rješenja za budućnost kako bi mogao ostati jedan od tržišnih lidera u području rezervnih dijelova za upravljanje i ovjes automobila.