ISPUŠNI SUSTAVI – DINEX

U Tokić poslovnicama u sklopu gospodarskog programa pronađite izuzetno bogat asortiman ispušnih sustava Dinex, renomiranog danskog proizvođača koji je u svom segment pozicioniran kao globalni lider

Kada je riječ o razvoju, proizvodnji i dostupnosti asortimana ispušnih sustava za laka gospodarska vozila, kamione i autobuse Dinex kao globalna kompanija s preko 2000 zaposlenih nudi odgovore na sva pitanja.

Uz proizvode pogone diljem svijeta, od Finske i Velike Britanije, do Njemačke, Rusije, SAD i Kine, Dinex je vodeći svjetski proizvođač i distributer inovativnih rješenja za upravljanje emisijama plinova i ispušne sustave. Tvrtka danas raspolaže s preko 15 tisuća različitih dijelova kojima pokriva kompletan asortiman od samih cijevi i lonaca do NOx senzora. Kako bi odgovorio na sve prohtjeve tržišta Dinex u svom programu posjeduje i kompleksne proizvode poput SCR (selektivna katalitička redukcija) i DPF (dizelski filtar čestica) sustava.

OD VIZIJE DO LIDERA

Prepoznatljivost i svjetske reference Dinex je postigao inovacijom i prisutnošću na tržištu, opremajući preko 4000 distributera asortimanom OE-kvalitete. No, u Tokić poslovnicama u sklopu gospodarskog programa pronađite izuzetno bogat asortiman ispušnih sustava Dinex, renomiranog danskog proizvođača koji je u svom segment pozicioniran kao globalni lider takve rezultate danska kompanija nije postigla preko noći. Njezini počeci datiraju prema 1982. godini, kada je snažan poduzetnički duh Jørgena Dinesena i supruge Grethe prepoznao ideju samostalne proizvodnje ispušnih sustava za transportna vozila dostupnih unutar 24 sata od narudžbe uz jasnu katalošku ponudu.

Rijetki su vjerovali u projekt, ali agilnost, kvaliteta, kompetitivnost i partnerstvo te cjenovna politika našli su put do globalnog uspjeha. Danas Dinex udovoljava svim potrebnim standardima i – kako sami vole reći – uvijek je spreman na odlazak još jedan kilometar dalje.

Tehnologije koje Dinex razvija i proizvodi omogućuju njegovim korisnicima udovoljavanje najstrožim ekološkim standardima kada je riječ o emisijama plinova.

Riječ je o kompaniji koja je uvijek spremna na pomicanje granica te je ponosna na svoje rezultate, ali i način na koji ih postiže jer vjeruje u vrijednosti koje donosi pred kupca, pred čitavi planet i pred svoje zaposlenike.

Proizvode Dinexa možete pronaći u Tokićem poslovnicama, a prije izbora svakako se možete savjetovati s našim specijaliziranim prodajnim savjetnicima.