LuK RepSet 2CT

dmf scaheffler

Rješenja za popravke dvostrukih spojki

Jedinstveno i jednostavno

Dvostruke spojke omogućavaju promjene stupnjeva prijenosa bez prekida vučne sile. Time se povećava razina udobnosti i komfora vozača te se smanjuje potrošnja goriva. No, baš kao i klasične, dvostruke su spojke tijekom eksploatacije podložne trošenju i habanju, zbog čega spadaju u potrošni materijal. LuK RepSet 2CT rješenja za popravke omogućavaju jednostavno izvođenje popravaka dvostrukih spojki, a samim time i očuvanje tržišne vrijednosti automobila. Za profesionalne popravke i zadovoljne vlasnike vozila

Najsuvremenija tehnologija od vodećeg proizvođača rezervnih dijelova

LuK proizvodi predstavljaju cjelovita i sveobuhvatna rješenja za popravke spojki i transmisijskih komponenti. S više od 50 godina iskustva, kao sastavni dio Schaeffler Grupe, LuK je prepoznat kao stručnjak i tehnološki lider u području komponenti transmisijskih sustava vozila.

Veliki potencijal: Iskoristite tržišni rast i povećanje broja novih vozila opremljenih dvostrukim spojkama

Tehnologija dvostrukih spojki koristi se u milijunima automobila širom svijeta. LuK rješenja za popravke omogućavaju izvođenje složenih popravaka dvostrukih spojki i povećanje profitabilnosti servisnih radionica. LuK isporučuje spojke za sve renomirane proizvođače automobila te je globalno najveći dobavljač automobilskih spojki za prvu ugradnju. Ponuda uključuje i dvostruke spojke za najsuvremenije automobile s hibridnim pogonima.

Globalni tržišni potencijal

Dvostruka prilika: Rješenja za popravke suhih i mokrih izvedbi dvostrukih spojki.

Schaeffler je prvi i jedini proizvođač rješenja za popravke dvostrukih suhih spojki. Osim toga, kontinuirano se razvijaju novi proizvodi: Stručnost i dugogodišnje iskustvo sa suhim dvostrukim spojkama rezultirali su proširenjem asortimana i razvojem LuK RepSet 2CT rješenja za popravke mokrih izvedbi dvostrukih spojki.
Ponudu upotpunjuju specijalno razvijeni, modularni kompleti specijalnih alata za izvođenje popravaka dvostrukih spojki.

Suha dvostruka spojka

Visoki stupanj učinkovitosti i niska potrošnja goriva

Mokra dvostruka spojka

Uljna kupka omogućava učinkovito hlađenje i prenošenje velikih okretnih momenata motora.

Rješenja za popravke komponenti u okruženju dvostrukih spojki

Asortiman proizvoda uključuje i transmisijske komponente u samom okruženju spojke.

LuK zamašnjaci podijeljene mase

Kod većine izvedbi dvostrukih spojki koristi se i zamašnjak podijeljene mase. Ukoliko prilikom izvođenja popravaka spojke zamašnjak pokazuje znakove neispravnosti, isti je potrebno zamijeniti novim.

LuK GearBOX

Proizvodi LuK GearBOX predstavljaju posebno prilagođena rješenja za popravke mjenjačkih kutija s istrošenim ležajevima. Sadrže sve komponente i sve pojedinačne sastavne dijelove potrebne za sveobuhvatne i učinkovite popravke.

Specijalni alati

Posebno konstruirani specijalni alati omogućavaju profesionalnu i jednostavnu ugradnju dijelova.

Za više informacija i tehničkih sadržaja posjetite: www.repxpert.com