OSRAM : LEDriving® nadogradnja.

osram header photo

Savršena nadogradnja

Želite li svoju automobilsku rasvjetu nadograditi na najnoviju tehnologiju? OSRAM vas je pokrio i dao vam pristup najinovativnijoj LED tehnologiji. Uz naš sveobuhvatan portfelj izvrsnih LED nadogradnji, možemo pokriti širok raspon primjena, uključujući prednja duga i kratka svjetla, svjetla za maglu, signalno osvjetljenje i unutarnje osvjetljenje.

Vidite i budite viđeni

Zadivljujuće u pogledu dizajna i performansi, OSRAM LEDriving®HL zamjenske žarulje za prednja duga i kratka svjetla idealna su za vozače koji su usmjereni na inovacije, a koji također pridaju veliku važnost sigurnosti i stilu. One povećavaju vašu vidljivost uz superiornu svjetlinu i poboljšavaju vaš stil dinamičnim izgledom.

Visoke performanse – Vidite dalje, reagirajte ranije

OSRAM LEDriving® zamjenske žarulje daju sjajnu performanse gdje god se ugrađuju. Postizanjem iznimne razine svjetline, OSRAM LEDriving®HL žarulje osiguravaju optimalnu vidljivost i tako omogućuju vozačima da prepoznaju znakove, prepreke i opasnosti prije nego s konvencionalnim žaruljama. Osim toga, OSRAM LEDriving®HL žarulje također smanjuju bliještanje zahvaljujući optimiziranoj distribuciji svjetla.

Savršeno za svaki dio automobila: Kompletan portfelj OSRAM LEDriving® zamjenskih žarulja

Budući da je globalni broj 1 u automobilskoj rasvjeti, OSRAM je vaša jedina trgovina inovativnim LED zamjenskim žaruljama. Od dugih i kratkih svjetala do svjetala za maglu, od signalne do unutarnje rasvjete, uvijek nudimo jednostavno rješenje za nadogradnju postojećeg sustava s hladno bijelim LED svjetlom – impresivan u smislu dizajna i performansi.

Novi OSRAM LEDriving® SL portfelj

Novi OSRAM LEDriving®SL* portfelj kombinira vrhunsku kvalitetu najnovije LED tehnologije po konkurentnim cijenama. Pored toga, OSRAM LED zamjenske žarulje nude moderno i intenzivno LED svjetlo do 6000 Kelvina. Ove LED signalne žarulje zamjenjuju konvencionalne signalne žarulje kao jednostavno plug-and-play rješenje za primjenu u raznim vozilima. U usporedbi sa standardnim žaruljama, OSRAM LED zamjenske žarulje imaju brže osvjetljenje. Brži signali pružaju više vremena za reakcije vozačima iza vas. Dodatno OSRAM nudi 4 godine jamstva za LEDriving®SL žarulje. Vrhunska
SSL tehnologija i inteligentni dizajn proizvoda nude vrlo visoku razinu performansi i superiornu trajnost. Nove OSRAM LED signalne žarulje nude moderni LED izgled po pristupačnoj cijeni bez žrtvovanja pouzdanosti. Više informacija i proizvodima na: LED interior lamps | OSRAM Automotive

Dostupni tipovi: P13W, PS19W, W5W, W16W, Festoon (31 mm) ,C5W (36 mm), Festoon (41 mm), P21W, PY21W, W21/5W, W21W, WY21W, P21/5W, P27/7W, T4W.

OSRAM LEDriving® HL
LED duga i kratka svjetla u novoj dimenziji

S temperaturom boje od 6,000 K i vrlo kompaktnim dizajnom, OSRAM LEDriving®HL* zamjenske žarulje pružaju jednostavno rješenje za nadogradnju prednjih glavnih svjetala s hladnim bijelim LED svjetlom – pružajući moderan izgled i impresivnu osvijetljenost. OSRAM-ove LED žarulje za duga i kratka svjetla zamjenjuju konvencionalne H4 i H7 žarulje. S najnovijom LED tehnologijom i vrlo kompaktnim dizajnom, ove nove žarulje omogućuju visoku kompatibilnost i jednostavnu instalaciju za još veći raspon modela automobila. LEDriving®HL žarulje su kompatibilne s 12 V i 24 V. Par žarulja dolazi s OSRAM jamstvom od 5 godina (pogledajte www.osram.com/am‐garantee za precizne uvjete) i dugim vijekom trajanja.
Više informacija i proizvodima na: LED high and low beam lamps | OSRAM Automotive

*Ovi proizvodi nemaju ECE odobrenje. Nisu za primjenu na javnim cestama u bilo kojoj vanjskoj primjeni.

Više svjetla za veću sigurnost

Jednostavno, odabir žarulje s boljim performansama znači da ćete uživati u više svjetla na putu ispred. Kako postaje tamnije, sve je teže uočiti i naše se podsvjesne kontrolne funkcije počinju smanjivati. Istodobno, vrijeme svjesne reakcije može se usporiti, a vožnja postaje teža i stresnija.
Jače svjetlo znači bolji noćni vid, bolju vidljivost ostalim vozačima i u konačnici veću sigurnost.
Sve ostalo što biste trebali uzeti u obzir prilikom zamjene žarulja možete pronaći u nastavku.

Koje su žarulje prikladne za koji automobil možete saznati u uputama za uporabu ili na internetu. OSRAM-ova “Tražilica za žarulje u vozilu” također može pružiti dobre smjernice.
Pronaći ćete je na www.osram.com/vehiclelamps
Dodatne informacije dostupne su na www.osram.com/am

OSRAM LED driving lights
Svjetla za vožnju cestom – homologirano

Proizvodi su dostupni u tri kategorije (funkcionalni, multifunkcionalni i uski) i nude raznolikost
izvedbi, oblika i dimenzija snopa s različitim profilima osvjetljenja: uski, široki i kombinirani.
Proizvodi su dostupni za vozila sa naponom 12 i 24V. OSRAM LEDriving® svjetla nude vrhunski dizajn reflektora, izuzetno visoku optičku učinkovitost, homogenu raspodjelu svjetla i smanjeno bliještanje. Svjetla su kompaktna i robusna (nelomljiva polikarbonatna leća može izdržati velika opterećenja),
te imaju naponsku zaštitu i integriranu elektroniku sa toplinskim sustavom upravljanja za dugi vijek trajanja (5000 h). OSRAM jamstvo je 5 godina.
Više informacija i proizvodima na: LED driving lights | OSRAM Automotive
Svi LED driving lights proizvodi udovoljavaju ECE, molimo pogledajte propise: ECE R7, R10, R112