Novo u ponudi: TRW disk pločice za električna i hibridna vozila

trw elektricna

TRW Electric Blue novi je i inovativan asortiman proizvoda za električne i hibridne automobile. Od sada u Tokićevoj ponudi možete pronaći TRW Electric Blue kočione pločice!

TRW Electric Blue pokriva 92% hibrida u Europi

Testirane su prema najvišim standardima te prilagođene smanjenju buke i vibracija. Upravo ovaj proizvod omogućava promjenu pločica za 97% električnih vozila u kontinentalnoj Europi te 92% hibridnih vozila. TRW Electric Blue asortimanom tako nudi odlična rješenja za rastuće tržište električnih vozila.

Kad svijet zahtijeva inovaciju, TRW isporučuje  

Razvoj TRW Electric Blue kočionih pločica potaknut je rastućom potražnjom za električnim vozilima na europskom tržištu, a samo neke od njihovih karakteristika su:

  • potpuno inovativno rješenje i prvo takve vrste na tržištu zamjenskih dijelova
  • smanjenje buke i vibracija, koji se kod električnih vozila znatno više očituju zbog nepostojanja buke motora na fosilna goriva
  • pokrivenost 97% voznog parka europskih električnih vozila, uključujući popularna vozila poput Tesle i Nissan Leafa te pokrivenost 92% voznog parka hibridnih vozila uključujući Toyotu Prius I druge poznate proizvođače

Trenutni trendovi u e-mobilnosti

Svijet automobila se svakim danom sve više mijenja. Zakonodavstvo Europe, SAD-a, Kine I Japana zahtijeva dodatno smanjenje emisije CO2 do 2020. godine, a smanjenje emisije CO2 od 30% je do 2025. godine je još u procesu razmatranja. Ovakve regulative, kao i subvencioniranje u pojedinim zemljama, potiču prijevoznike na uključivanje sve više električnih i hibridnih vozila u svoje flote. Imajući to na umu, ZF-ov odjel razvoja je uz pomoć svojih razvojnih inženjera, konstruirao TRW Electric Blue kočione pločice, kako bi pomogli svojim klijentima s ovim izazovima.

Još jedan primjer da je manje zapravo više

Smanjenje zvuka kočenja u unutrašnjosti vozila ključni je cilj, koji se kod električnih vozila dodatno očituje zbog nedostatka buke motora. Electric Blue kočione pločice isporučuju se s plavim oblogama koje ne samo što čine ovaj asortiman vizualno prepoznatljivim, već i dodatno prigušuju vibracije kočionih pločica.

Sve Electric Blue kočione pločice opremljene su neophodnim gumenim dodacima koji dodatno poboljšavaju svojstva smanjenja buke. TRW Electric Blue kočionim pločicama ponuđeno je rješenje za probleme buke, vibracija i osjetljivosti pločica s kojima se suočavaju proizvođači originalnih dijelova, a uz to od sada postoji rješenje i na tržištu zamjenskih dijelova.

Brža ugradnja kočionih pločica

Dobro je znati da pored izuzetne pokrivenosti za gotovo sva vozila, ove pločice isporučuju se s priborom za ugradnju te jamstvom. Sva navedena inovativnost te poboljšana sigurnost prate i kvalitetu usluge. TRW Electric Blue kočione pločice isporučuju se sa svim dodacima potrebnim za brzu ugradnju, a uz jamstvo od 50,000 km omogućavaju bezbrižnost i dodatnu vrijednost poslovanju.

Tehnologija koja stoji iza TRW Electric Blue kočionih pločica

Stražnja obloga TRW Electric Blue kočionih pločica ojačana je plavim oblogom za sprječavanje buke, a zaštićena je i od hrđe praškastim premazom. Takva robusna pločica je potom spojena na frikcijski material jedinstvenom adhezivnom smjesom otpornom na visoke temperature i visoke smične čvrstoće.

Kočione pločice koje udovoljavaju standardima

TRW kočione pločice ispitane su do krajnjih granica u laboratoriju tijekom proizvodnje, ali i na cesti kako bi udovoljili industrijskim standardima. Provedeni su testovi trajnosti, buke, vibracija i osjetljivosti pločica po SAE J2521A specifikaciji. Kod proizvođača originalnih dijelova potrebna je ocjena 7 ili više, dok je ocjena Electric Blue kočionih pločica nadmašila ocjenu 9.  

Izuzetan servis kočionih pločica i više od toga

TRW Electric Blue kočione pločice nude izuzetne performanse u tehnologiji kočenja i korisničku podršku. To znači veću pokrivenost i lakšu ugradnju, kako bi održali poslovanje u pokretu i vozačima osigurale visoku razinu zadovoljstva svaki put.